Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 11-09-2002 Persberichten district Rijn & Venen, 09.15 uur

Verkeerscontrole

MIJDRECHT De politie hield dinsdag op de provinciale weg N201 bij motel Mijdrecht een verkeerscontrole. Drie mensen droegen geen gordel, een apk bleek verlopen, twee bestuurders konden geen rijbewijs tonen, een bestuurder had geen rijbewijs voor de aanhangwagen waar hij mee reed en een aanhangwagen was niet voorzien van een kenteken. Voor al deze feiten werden bekeuringen uitgeschreven.

Gewond na val van scooter

MAARSSEN Een twintigjarige jongeman uit Maarssen raakte dinsdagmorgen gewond bij een val van een scooter.

De politie had de jongeman met hoge snelheid zonder helm zien rijden op Bloemstede. Even later zat hij achterop de scooter en de bestuurder reed op de Fazantenkamp over een heuveltje. Daarbij werd de twintigjarige gelanceerd en kwam op het voetpad terecht. De bestuurder reed vervolgens door, maar kwam even later terug zonder scooter.

De twintigjarige jongeman werd met onbekend letsel met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij krijgt in ieder geval proces-verbaal voor het rijden zonder certificaat en helm.

Te veel op

MIJDRECHT Toen agenten woensdagmorgen rond 01.50 uur op de Rondweg een automobilist aanspraken, roken zij alcohol en lieten hem blazen. De man blies 1,55 promille, waarop zijn rijbewijs ingevorderd is.