Gemeente Soest

Sportmix: nieuwe sportactiviteit in Spleasure Centrum Soest

Naast het grote aanbod aan activiteiten in het zwembad van Spleasure Centrum Soest, gaat op woensdag 11 september ook een spetterende activiteit in de sporthal van start: Sportmix!
Elke woensdagochtend tussen 9.00-12.00 uur sporten met plezier en naar eigen keuze.

Programma
Sportmix is een ochtend vol verschillende vormen van sport, waarbij u als deelnemer zelf kunt bepalen waaraan u mee wilt gaat doen. Onder leiding van een docent kunt u kiezen uit drie verschillende onderdelen.
De ochtend begint met Racketmix, om 9.00 uur. De zaal wordt dan ingericht voor verschillende indoor-racketsporten, zoals badminton en Easy Tennis. Na een korte warming-up, wordt er gespeeld. Wilt u na een aantal weken tafeltennissen, dan is dat ook mogelijk. U kunt dus ook zelf de inhoud van de mix bepalen. Om 10.00 uur is het tijd voor Muziekmix. Tijdens deze swingende mix zullen moderne en actuele bewegingsvormen op muziek de revue passeren. Ook hier wordt het aanbod aangepast, als blijkt dat uw groep bepaalde wensen heeft. Tenslotte start om 11.00 uur Spelmix. Basketbal, volleybal, handbal, korfbal, tsjoekbal en noem maar op.

Meedoen
Iedereen is van harte welkom, van 25 jaar tot en met 65 jaar. U zult merken dat samen sporten niet afhankelijk is van leeftijd. Zorgt u wel voor gemakkelijke sportkleding en de juiste zaalschoenen. Elke 'mix' duurt 50 minuten. Na uw sportieve inspanning kunt u samen gezellig afsluiten in het restaurant, onder het genot van een warm of koud drankje.

Gratis kennismaken
De eerste keer, op woensdag 11 september, kunt u gratis kennismaken met alle Sportmixen. Als u het leuk vindt, koopt u in het vervolg een kaartje aan de kassa voor één van de Sportmixen. De kosten zijn dan 2,50 per mix.

Meer informatie
Voor meer informatie over Sportmix en/of over activiteiten, kunt terecht bij de receptie van Spleasure Centrum Soest aan de Dalweg 181 in Soest. Bellen kan natuurlijk ook, het telefoonnummer is 035-602 73 63.

---