Ingezonden persbericht

Persbericht Rotterdams Lef
Rotterdam, 28 augustus 2002

Seven Sins van Rotterdams Lef hernomen met nieuwe cast

Op 11 en 12 september zal Rotterdams Lef in 'homebase' theater Hal 4 Seven Sins opvoeren. De afgelopen maanden heeft Rotterdams Lef door heel Nederland en zelfs in Suriname de voorstelling Seven Sins gespeeld. Wegens groot succes zal de tournee hervat worden, met een gedeeltelijk nieuwe spelersgroep, zal Seven Sins in theaters en op scholen in o.a Rotterdam, Amsterdam, Almere, Lelystad, Den haag, Zoetermeer, Groningen en Venray te zien zijn.

Seven Sins is een clip-achtige voorstelling waarin korte scènes elkaar zappend opvolgen. De scènes zijn gebaseerd op de ervaringen van de spelers, afgewisseld met fragmenten uit klassieke verhalen waarin de zeven hoofdzonden een grote rol spelen. Spel, muziek, dans en visuals lopen door elkaar heen. Aan de hand van gesprekken met de spelers en improvisaties is een authentieke voorstelling ontstaan.

Rotterdams Lef is een theatergroep die bestaat uit 9 jongeren in de leeftijd van 18 tot 25 jaar en is een combinatie van autodidacte talenten en professionele spelers. In hun spel, dans, muziek en zang zoeken zijn de confrontatie met het publiek.

Hal 4 is een culturele organisatie met een eigen theater, die jongerenproducties ontwikkelt, produceert en programmeert op het gebied van theater en digitale media. Na een verbouwing van twee jaar gaat theater Hal 4 in september weer open.

Speeldata in theater Hal 4:
11 september om 14:00 uur en 20:15 uur
12 september om 14:00 uur en 20:15 uur

Speelperiode Seven Sins: september 2002 t/m eind januari 2003.

Voor een actuele speellijst, beeldmateriaal en meer informatie check www.rotterdamslef.nl