Gemeente Amsterdam


Gemeente werft hoger opgeleiden

Voor de vijfde achtereenvolgende keer organiseert de gemeente Amsterdam een traineepool voor pas (of bijna) afgestudeerde HBO'ers of academici.
Onder het motto: 'Geef mij maar Amsterdam' worden 20 starters op de arbeidsmarkt gezocht. Zij krijgen de kans om vanaf januari 2003 twee jaar lang te werken en leren op verschillende plekken binnen de Amsterdamse gemeente.

Via de traineepool kunnen de jonge, hoogopgeleide starters kennismaken met het diverse en uitdagende werk dat er bij de gemeentelijke overheid te doen is. De traineepool is een succes. Het is gelukt talentvolle en enthousiaste werknemers binnen te halen én binnen te houden. Zo'n driekwart van de trainees die de afgelopen jaren hun traineeship afgerond hebben, werkt nu nog steeds bij de gemeente .

Op vrijdag 13 september is er een informatiemiddag in de Zuiderkerk.Van 16.00 uur tot 18.00 uur is er voor belangstellenden meer informatie over de diverse traineeplekken bij de elf deelnemende organisaties. De huidige trainees zijn ook aanwezig om vragen te beantwoorden over het traineeprogramma en de begeleiding. U bent van harte welkom de 13e een kijkje in de trainee-keuken te komen nemen. Voor meer informatie kunt u ook op de website kijken (www.werkenbij.amsterdam.nl).

Traineepool nummer 5 start op 7 januari 2003. Er doen dit jaar 11 gemeentelijke organisaties mee.

Amsterdam, 10 september 2002 Marleen Nieuwenhuis ^


-

© gemeente Amsterdam - 11-09-2002