Tulip Computers NV

PERSBERICHT

NOVELL VERLEENT NEWLEVEL.NL "PREMIER NAEC STATUS"

Hedel, 5 september 2002

Per 1 september heeft NewLevel.nl de Premier NAEC status (Novell Authorized Education Center) verworven. Met deze Premier NAEC erkenning behoort NewLevel.nl tot één van de drie exclusieve Novell opleidinginstituten met een Premier NAEC status.

Met deze erkenning door Novell wordt de reputatie van NewLevel.nl als klantgerichte en hoogwaardige organisatie onderstreept en kan de rol op het gebied van aanbiedingsvormen (blended learning) en nieuwe trainingen (o.a. Netware 6, GroupWiseZENWorks en CDE) in de nabije toekomst verder worden versterkt.

"Wij zijn zeer verheugd met de benoeming van NewLevel tot Premier Novell Authorized Education Center. Met hun unieke toegevoegde waarde en professionaliteit hebben zij onze klanten en partners geholpen tot het juiste kennisniveau te komen van onze producten en technologieen. Tevens hebben zij een groot aandeel in het certificeren van personen op het gebied van Novell produkten. Wij zijn er van overtuigd dat NewLevel als Premier NAEC nog beter in staat zal zijn een kwalitatief hoog niveau van kennisoverdracht te leveren", aldus Ruud Goulooze, Sales Director Novell Benelux,

"Deze erkenning is een logisch gevolg van onze focus op Novell. Als een van de oudste Novell Authorized Education Centers, blijven wij al 14 jaar trouw aan Novell en spelen wij in op nieuwe ontwikkelingen. Steeds meer cursisten vinden hun weg naar ons educenter. Zo hebben we dit jaar meer dan 100 cursisten gehad op onze workshop Netware 6 Dare. Bovendien merken wij aan het aantal cursisten en aanvragen voor offertes dat ZENWorks, NetWare 6 en GroupWise steeds populairder worden. Door deze erkenning kunnen wij de cursisten nog eerder en beter laten profiteren van interessante nieuwe ontwikkelingen en speciale acties. We merken nu al dat de samenwerking tussen NewLevel.nl en Novell hechter is. Dit zal zich rechtstreeks vertalen in voordelen voor de klant", aldus Hans Mestrum, algemeen directeur NewLevel.nl educenter.

Voor de cursisten biedt deze erkenning tal van voordelen. Zo zal NewLevel.nl eerder op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen en trainingen en kan ze daarop eerder inspelen, door infosessies, workshops, First Look Trainingen, Advanced Technical Seminars etc. Ook worden er speciale marketingacties gelanceerd met PremierNAECs. Zo loopt er momenteel een actie waarbij de cursist een gratis Fuji Digitale fotocamera krijgt.

PremierLevel-dag
Om dit heugelijke feit te vieren organiseert NewLevel.nl in samenwerking met Novell binnenkort een "Premier Level dag". Deze dag zal vooral in het teken staan van het presenteren van praktijkoplossingen van producten en trainingen van Novell en NewLevel.nl; Hoe werken ze in de praktijk en wat zijn de ervaringen van mensen in het veld.

Over NewLevel.nl
Het NewLevel.nl bv educenter is een vooruitstrevend opleidingscentrum voor IT-professionals dat is ontstaan uit het Tulip Computers Education Center. NewLevel.nl is vooruitstrevend vanwege de aanpak en de inzet van moderne technologie, afgestemd op de wensen van de klant.

NewLevel.nl is een onderdeel van Tulip Computers N.V., een internationale IT leverancier die servers, deskbound computers, notebooks en communicatieproducten integreert in totaaloplossingen voor de zakelijke IT gebruiker. De aandelen Tulip worden verhandeld op de Effectenbeurs van Amsterdam Exchanges (AEX) sinds 1984.