Mojo Concerts

YOU CAN ALWAYS GET WANT YOU WANT... ONLINE!

De Rolling Stones Licks World Tour is in Amerika begonnen en de officiële Rolling Stones fanclub website is geopend: www.rollingstones.com

Deze site brengt je dichterbij het leven achter de schermen van de Stones dan je ooit geweest bent;; het is alsof je zelf 'backstage' rondloopt!

Op de site kun je lid worden van de officiële Rolling Stones fanclub. Je kunt daar kiezen uit twee soorten lidmaatschap:

1. Basic Fan Club Membership, geeft je toegang tot de wereld van de Stones online. Met een 'Virtual Ticket' maak je een online tour. Je komt foto's en tourverslagen tegen, interviews, repetities, sound checks en concertopnames. Maar ook exclusieve audio en video fragmenten van de Forty Licks greatest-hits dubbel-CD die pas op 30 september uitkomt. De virtuele deuren van het uitgebreide Stones archief gaan voor je open, je krijgt een speciaal bericht op het moment dat shows in de voorverkoop gaan, je kunt concertkaartjes reserveren en 'members-only' items bestellen in de Official Store. Bovendien wordt je een officiële Rolling Stones fan club pet toegestuurd.

2. Maar je kunt ook kiezen voor een Premium International Fan Club Membership. Dat geeft je dezelfde online privileges als het Basic Fan Club Membership, met een aantal zeer interessante extra's: Je lidmaatschap geeft je namelijk de unieke mogelijkheid om 4 concertkaarten te kopen voor stadion of arena concerten nog VOORDAT de kaartverkoop begint!! Je krijgt een mailtje op het email adres dat je opgeeft als je jezelf aanmeldt, zodra de tourdata bekend worden gemaakt. Hiermee heb je een voorsprong van een aantal dagen voordat de kaartverkoop aan het grote publiek begint! Ook ontvang je als Premium International Member een exemplaar van de nieuwe Stones CD Forty Licks, een gratis Fan Club pet en 5% korting op alle aankopen in de de Official Fan Club store!

Dat is pas 'Satisfaction' voor de Stones fan!

Voor meer informatie en prijzen, check www.rollingstones.com. Check http://www.mojo.nl/nieuws/index.asp om een foto te bekijken van het stadion concert in Boston!

LET OP: Het lidmaatschap van de official Rolling Stones Fan club loopt af aan het eind van Rolling Stones Licks World Tour.