Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 11-09-2002 Persbericht district Den Bosch

VERDACHTE VAN INBRAAK AANGEHOUDEN

In de nacht van dinsdag op woensdag is op de Newtonlaan in `s-Hertogenbosch een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Hij wordt er van verdacht in de avond van 8 september te hebben ingebroken in een bedrijf aan de Veemarktweg in `s-Hertogenbosch. De man is in verzekering gesteld.

GESTOLEN AUTO GESTRIPT

Dinsdag is vanaf de Parallelweg West in Vlijmen een grijze personenauto van het merk Mercedes voorzien van het kenteken XR-70-SN gestolen. De auto is later op de dag aangetroffen in Hintham. De motor was verwijderd en er andere wielen onder de auto geplaatst.

MISHANDELING

Een 37-jarige vrouw uit `s-Hertogenbosch is dinsdagavond mishandeld door haar 39-jarige ex-vriend uit Maasdriel. De man kwam zijn spullen ophalen waarbij er onderling ruzie ontstond De vrouw werd daarbij tegen het hoofd geslagen. De man is aangehouden en gehoord.

INSLUIPER AANGEHOUDEN

Vanmorgen is op de Korte Putstraat in `s-Hertogenbosch een 34-jaruge man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. De eigenaar van een restaurant in genoemde straat zag een man van de trap af komen die het onmiddellijk op een lopen zette. Met behulp van een toevalligerwijs passerende in burger geklede medewerker van stadstoezicht kon de man worden aangehouden. Daarbij kreeg de medewerker van staatstoezicht van de verdachte nog wel een klap in het gezicht. Bij onderzoek bleek uit het restaurant een geldbedrag van enkele tientallen euro`s en een horloge te hebben weggenomen. De goederen zijn in het bezit van de verdachte aangetroffen.