Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 11-09-2002 Persbericht district De Leijgraaf

VERDACHT VAN HELING (Uden)

Dinsdagmiddag is in zijn woonplaats Uden een 43-jarige man aangehouden op verdenking van heling. In de schuur van de verdachte stonden twee van diefstal afkomstige fietsen. De man gaf toe dat hij beide fietsen voor een totaal bedrag van EUR100,00 had gekocht. De eigenaars van de fietsen zijn inmiddels opgespoord en kunnen rekenen op teruggave van hun vervoermiddel.

SCHENNISPLEGER (Veghel)

Een inwoonster van Mariaheide gaf dinsdagmiddag bij de politie kennis van het feit dat zij aan het Melven in Veghel geconfronteerd was met een schennispleger. Op het fietspad bij het Melven ter hoogte van de picknicktafel stond een ongeveer 35 tot 35 jaar oude man met een onbloot onderlichaam. De politie heeft nog naar de man uitgekeken maar hem niet meer aangetroffen.

SNELHEIDSMANIAK (Zeeland)

Dinsdagavond is van een 41-jarige automobilist uit Zeeland het rijbewijs ingenomen. De man reed met een snelheid van 143 kilometer per uur over de Grote Baan in Venhorst. Op genoemde weg geldt een maximum snelheid van 80 kilometer per uur.

GELUIDSOVERLAST (Uden)

De politie kreeg dinsdagavond en de daarop volgende nacht meerder meldingen van geluidsoverlast aan de Meeuwdonk in Veghel. Het bleek dat een 42-jarige onder invloed verkerende vrouw de buurt uit de slaap hield door de volumeknoppen van haar geluidsapparatuur hoog open te laten staan. De politie besloot uiteindelijk om zowel de audioapparatuur als de televisie in beslag te nemen. Toen de vrouw vervolgens tot 30 keer toe het algemene alarmnummer 112 had gebeld is later in de nacht ook haar telefoon in beslag genomen. Tegen de vrouw wordt proces-verbaal opgemaakt.