Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 11-09-2002 Persbericht Maasland

JONGEREN BEROOFD (Oss)

Twee Geffense jongeren, een meisje van 12 en een jongen van 13 jaar, zijn dinsdagmiddag, kort na drie uur op de Geffensestraat in Oss door enkele hen onbekende jongens en een meisje beroofd van een fiets en een mobiele telefoon. De slachtoffers werden door hun belagers ingesloten. Het Geffense meisje werd vervolgens een sloot ingeduwd waarna haar fiets werd afgenomen. De jongen probeerde met zijn mobiele telefoon de politie te bellen. Het mobieltje werd hem vervolgens afgenomen. De slachtoffers verstrekten de politie de navolgende signalementen van de verdachten: 1. Blanke jongen, leeftijd 16 tot 18 jaar, droeg een blauwe pet en een blauwe trui en spijkerbroek 2. Blanke jongen, leeftijd 16 tot 18 jaar, droeg een spijkerbroek en had blonde plukjes in het haar geverfd. 3. Blank meisje, leeftijd 16 tot 18 jaar, lange blonde haren, veel puistjes in het gezicht, ongeveer
1.60 meter groot, droeg een ¾ lederen jas met riem.

ALCOHOL IN HET VERKEER (Oss)

Dinsdagmiddag is tegen een 34-jarige automobilist uit Mierlo proces-verbaal opgemaakt. Hij reed onder invloed van alcoholhoudende drank met zijn auto over de Nieuwe Hescheweg in Oss. Hijkreeg bovendien een rijverbod voor de duur van 5 uren.

ALCOMOBILIST (Oss)

Een 48-jarige automobilist uit Nistelrode reed dinsdagavond al slingerend vanwege de ernstige mate van alcoholgebruik, over de Joannes Zwijsenlaan in Oss. Hij kreeg een rijverbod voor de duur van maar liefst 16 uur. Het rijbewijs van de man was in oktober 2001 al ongeldig verklaard.