Gemeente Soest

Opiniewijzer provincie over duurzaamheid

Laat weten hoe u denkt over duurzaamheid in de provincie Utrecht

Duurzaamheid heeft te maken met wonen en woonomgeving, werk, verkeer, natuur en samenleving. Het maken van duurzame keuzes heeft niet alleen gevolgen voor uw eigen leven en uw eigen omgeving, maar ook wereldwijd en voor toekomstige generaties.
U kunt de opiniewijzer invullen op papier. Draai daarvoor de opiniewijzer uit en vul de vragen in. Er staat vermeld naar welk antwoordnummer u deze kunt opsturen. U kunt de opiniewijzer ook on line invullen. Ga voor beide mogelijkheden op het internet naar: www.lerenvoorduurzaamheid.info.

De opiniewijzer is bedoeld om de meningen en opvattingen over duurzaamheid van de inwoners van de provincie Utrecht te achterhalen. De opiniewijzer bevat acht vragen. Bij de eerste zeven vragen willen we uw mening weten over de keuzes die in Utrecht gemaakt moeten worden voor de toekomst. Om projecten en initiatieven in uw directe omgeving te realiseren, willen we graag weten wat u op dit gebied verbeterd wilt zien en aan welke projecten u zelf eventueel mee wilt doen. Daarvoor is vraag 8 bedoeld.

Als u deze opiniewijzer invult, wordt u ook uitgenodigd voor een werkconferentie op 9 oktober aanstaande. Mensen die graag een initiatief willen steunen, kunnen dan samen met raadsleden uit hun gemeente daarmee een begin maken. U kunt de opiniewijzer natuurlijk ook anoniem invullen, maar als u de werkconferentie wilt bijwonen of een bepaald initiatief wilt steunen, geef dan uw adres op. U ontvangt een uitnodiging voor de conferentie.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking, en wellicht tot 9 oktober aanstaande!

Heeft u nog vragen over het project "initiatieven voor Duurzaamheid"? Bel of mail dan met de projectleider van het IVN Consulentschap Utrecht, Susan Claessens.
Tel.: 030-2210599 of E-mail: s.h.a.claessens@ivn.nl
---

Ringsteekwedstrijden

In verband met de te houden Ringsteekwedstrijden van de Warmbloed Paardenfokvereniging Eemland op zondag 15 september van 12.30 uur tot 17.00 uur zijn de volgende straten gesloten voor verkeer:
* Kerkstraat, tussen de Olijkeweg en de Eemstraat;
* Ferdinand Huycklaan, tussen de Peter v.d. Breemerweg en de Kerkdwarsstraat;

* Peter v.d. Breemerweg, tussen de Kerkstraat en de Hooiweg
---

Wegwerkzaamheden N237 en N413

Wanneer en waar
Op maandag 23 september 2002 start de provincie Utrecht met werkzaamheden aan de N237 Amersfoortseweg ter hoogte van de Richelleweg en de N413 (Richelleweg en Van Weerden Poelmanweg) ter hoogte van Kontakt der Kontinenten en de spotplaats van de luchtmacht. Deze werkzaamheden zullen één dag in beslag nemen.

Wat
Het werk omvat het vervangen van de asfaltdeklaag en het verlagen van de bermen.
Tevens zal van een aantal uitwegen de bestrating worden opgeknapt en zonodig aangepast.

Afsluiting
Voor het vervangen van de asfaltdeklaag is het noodzakelijk de weg volledig af te sluiten.
Deze afsluiting vindt alleen 's avonds en 's nachts plaats van 19.00 tot 06.00 uur.
Overdag is de weg normaal te berijden.

Omleiding
Verkeer vanuit Utrecht, Soest en Amersfoort wordt via de A28 omgeleid.

Nadere informatie
Voor nadere informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer Legemaat van de provincie Utrecht, tel. (033) 286 26 53 of 06-51 41 92 09

---

Voetbalwedstrijd RMN en reinigingsbedrijf uit Alkmaar

Zaterdag 14 september om 16.45 uur op het VVZ-terrein aan de Eemstraat verricht burgemeester drs. J.J.L.M. Janssen de aftrap voor de voetbalwedstrijd tussen het Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) en het reinigingsbedrijf uit Alkmaar. Voor de vijftiende keer spelen de elftallen tegen elkaar. Martin Pijl, oud-directeur van de RMN, nam toentertijd het initiatief. Het ene jaar spelen ze in Alkmaar, het andere jaar in Soest.

---