Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 11-09-2002 2e persbericht van woensdag 11 september 2002

Politieberichten

Eindhoven: Beroving
Woensdagmorgen rond 7.15 uur is een 30-jarige vrouw uit Eindhoven slachtoffer geworden van beroving van haar schoudertas. Zij liep over de Echternachlaan richting President Rooseveltlaan. Plotseling voelde ze een ruk aan haar schoudertas. Direct daarop bemerkte ze dat de tas van haar schouder werd getrokken. Ze keek om en zag een scooter wegrijden. De passagier haar handtas vast. In de schoudertas zaten diverse persoonsbescheiden, een gsm, enkele pasjes en een portemonnee met ruim 120 euros.

Eindhoven: Diefstal auto
Tussen dinsdagavond 21.00 en woensdagmorgen 9.00 is vanaf de Moggendries een donker-bruine personenauto, Volkswagen Golf, kenteken DZW-341, gestolen.

Eindhoven: Schennispleger aangehouden
Woensdagmorgen rond 11.45 uur is een 52-jarige man uit Eindhoven aangehouden. Op de Deken van Somerenstraat toonde hij zijn geslachtsdeel aan een passerende vrouw. De gewaarschuwde politie trof de man daar aan. De verdachte is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Deurne: Gewapende overval supermarkt
Woensdagmorgen rond 10.00 uur hebben vier mannen een gewapende overval gepleegd op een supermarkt aan de Vlierdenseweg in Deurne. De vier waren gemaskerd en in het bezit van een vuurwapen. Het wapen is naar alle waarschijnlijkheid een alarmwapen. Er is door de daders binnen in de supermarkt en buiten enkele malen met het wapen geschoten. Niemand raakte gewond. De daders hebben, zover nu valt na te gaan, niets buit gemaakt. Na de overval vluchtten de vier met een Peugeot 206. Die auto werd korte tijd later in de Edison-straat in Vlierden leeg teruggevonden. De auto en de kentekenplaten waren eerder in Tilburg gestolen.

Breugel: Diefstal auto
Tussen dinsdagavond 21.50 en woensdagmorgen 10.30 uur is vanaf de Van Gentlaan een witte personenauto, Opel Corsa, kenteken JZ-62-HS, gestolen.

De Mortel: Man en vrouw keren niet terug na proefrit Dinsdagmiddag rond 17.00 uur keren een onbekende man en vrouw niet terug van een proefrit met een auto. Zij hadden de auto meegekregen van een bedrijf op de Oude Molenweg. Het in onderpand gegeven rijbewijs bleek bij controle vals te zijn. De meege-nomen auto is een zwarte Opel Omega, voorzien van het kenteken 15-DD-XB.