Gemeente Haarlemmermeer


* Publicaties Bestemmingsplannen


* ... Wet op de Ruimtelijke Ordening

Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Hoofddorp Floriande Zuid

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Haarlemmermeer maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 26 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend, dat met ingang van 23 september 2002 gedurende vier weken voor een ieder ter inzage ligt het door de gemeenteraad op 5 september 2002, nr. 221, gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan "Hoofddorp Floriande Zuid".

Het plangebied wordt globaal begrensd door de N205 (Drie Merenweg), de watergang tussen eiland 7 en 8, het Leenderbos, de IJweg, en de Bennebroekerweg. Het bestemmingsplan biedt een planologisch kader voor de realisering van ca. 4980 woningen en (bijbehorende) voorzieningen, alsmede voor recreatieve doeleinden.

De wijzigingen die de gemeenteraad bij de vaststelling in het plan heeft aangebracht betreffen in hoofdzaak:

* een bebouwingsindicatie voor een woning aan de IJweg;
* een wijzigingsmogelijkheid om een ten tijde van de tervisielegging van het ontwerp-bestemmingsplan bestaande woning te vervangen door andere in de woonbestemming passende bebouwing;
* een uitbreiding/correctie van de bestemming en aanduiding Water op de plankaart.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt ter inzage bij het informatiecentrum in de centrale hal van het Raadhuis, ingang Raadhuisplein 1 te Hoofddorp, op werkdagen van 09.00 uur tot 12.30 uur. Het ligt daar bovendien op dinsdag van 17.00 uur tot 20.00 uur. Indien op dinsdagavond een toelichting is gewenst, dient vooraf een telefonische afspraak te worden gemaakt (tel:
023-5676073).

Degene die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt alsmede een belanghebbende die aantoont dat hij daartoe redelijkerwijs niet in staat is geweest, kan gedurende de termijn van terinzageligging bij Gedeputeerde Staten van Noord Holland (postbus 123, 2000 MD Haarlem) schriftelijk bedenkingen inbrengen tegen het bestemmingsplan. Tegen wijzigingen die de gemeenteraad bij de vaststelling van het plan daarin heeft aangebracht kan een ieder gedurende vermelde termijn schriftelijk bedenkingen indienen.

Hoofddorp, 20 september 2002

Aan deze tekst kunt u geen rechten ontlenen