Ingezonden persbericht

'Living Tomorrow' via funda.nl

Amsterdam, 12 september 2002 - Funda heeft een partnership gesloten met 'Living Tomorrow'. 'Living Tomorrow' zal vijf jaar lang een beeld geven van wonen nu en in de toekomst. Dit voorjaar is de bouw van het futuristische project in Amsterdam Zuidoost van start gegaan. In het najaar van 2003 zal het complex gereed zijn. Bezoekers van funda.nl worden voortdurend geïnformeerd over het project.

Funda.nl biedt informatie over belangrijke nieuwtjes en activiteiten die in 'Living Tomorrow' georganiseerd worden. Verder zal de bezoeker op funda.nl veel nieuws op het gebied van wonen (in de toekomst) kunnen vinden. Door de samenwerking met 'Living Tomorrow' wil funda innovatie en ontwikkeling binnen de eigen organisatie extra stimuleren.

"Behalve dat het een uniek en zeer futuristisch complex zal worden dat door iedereen kan worden bezocht, is 'Living Tomorrow' ook een kenniscentrum voor bedrijven en organisaties die hun horizon naar de toekomst willen verleggen," aldus Peter Bongers, directeur van Living Tomorrow.

Over Living Tomorrow
Living Tomorrow streeft ernaar om een tastbaar, gefundeerd en realistisch platform te zijn, dat aantoont hoe de mens in de 21ste eeuw zal wonen, leven en werken. Het complex wil een permanent en evolutief forum zijn, dat een reflectie biedt van de veranderingen in de toekomst, met een aanpak die tegelijk generalistisch en specialistisch is en die elk domein beslaat.

Het Living Tomorrow complex zal uit vier entiteiten bestaan:
- een huis van de toekomst met home office

- een kantoor van de toekomst

- facilitaire ruimtes (ontvangsthal, loges, auditorium, cafetaria)
- de tuinen met zowel een facilitaire als demonstratieve functie.
Over funda
Funda NV is een zelfstandige onderneming met als belangrijkste aandeelhouders makelaarsorganisatie NVM en Wegener NV. Funda vormt een belangrijke schakel tussen de NVM-makelaar en de consument. De organisatie levert hiervoor producten en diensten aan de NVM-makelaar. De kern van funda bestaat uit de website waar het zoeken naar en presenteren van woningen centraal staat. De exploitatie van funda.nl vormt de tweede belangrijke bron van inkomsten. De organisatie wordt aangevoerd door Marque Joosten, bestaat op dit moment uit 20 medewerkers en is gevestigd in Amsterdam.