Gemeente 's-Hertogenbosch

Vaststelling Stimuleringsregeling Herinrichting Winkelpuien Binnenstad

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat de raad in zijn vergadering van 11 juni 2002 de Stimuleringsregeling Herinrichting Winkelpuien Binnenstad heeft vastgesteld. Dit raadsbesluit is op 23 juni jongstleden gepubliceerd in het kader van de Tijdelijke Referendumwet, maar hierop zijn geen reacties ontvangen.

De Stimuleringsregeling Herinrichting Winkelpuien Binnenstad regelt de gemeentelijke ondersteuningsbijdrage aan ondernemers en/of eigenaren van winkelpanden in de Binnenstad voor de herinrichting van winkelpuien conform het aan deze regeling ten grondslag liggend beleid om tot een opwaardering van het aanzien van winkelpanden en derhalve ook van de gehele binnenstad te komen.

De stimuleringsregeling treedt in werking op de dag na het verschijnen van deze publicatie in De Bossche Omroep en eindigt twee jaar na inwerkingtreding. De regeling ligt met ingang van maandag 16 september 2002 ter inzage bij het Informatiecentrum. U kunt de regeling opvragen via de gemeentelijke internetsite: www.s-hertogenbosch.nl (zoek onder achtereenvolgens Bestuur, Bestuursinformatie, Verordeningen, Algemeen Bestuur). Voor meer informatie over de stimuleringsregeling kunt u contact opnemen met R. de Laat van de afdeling Economische Zaken, tel. (073) 615 56 20, emailadres rila@s-hertogenbosch.nl


---

09-11-2002