AXA Verzekeringen

80.000ste beleggingsrekeninghouder voor AXA 12 september 2002

AXA heeft de 80.000ste beleggingsrekening geopend. Begin september 2002 ontvingen de heer en mevrouw Bakker uit Groningen hun beleggingsrekening van directeur Bolhuis van Adviesbureau Bolhuis.

Het echtpaar Bakker kreeg als AXA's 80.000ste beleggingsrekeninghouder een waardecheque van 500 euro, een bos bloemen en de hartelijke gelukswensen. Dat laatste ook vanwege het feit dat de heer en mevrouw Bakker op 21 september nóg wat te vieren hebben; hun 45-jarige bruiloft.

Met de AXA Beleggingsrekening kan een rekeninghouder beleggen in de twaalf Beleggingsfondsen of stortingen doen op de spaarrekening Dagrenterekening Kempen. Een klant kan zijn beleggerprofiel bepalen aan de hand van een vragenlijst. En middels de AXA Model Portefeuilles of de AXA Model Funds vindt de klant met zijn beleggingen aansluiting bij zijn beleggerprofiel. De waardeontwikkeling en de opbouw van de beleggingsportefeuille is real-time te volgen. Voor deze informatie over de beleggingspolis en/of beleggingsrekening kan de klant terecht op Mijn Portefeuille (via www.axa.nl). Door het invoeren van het rekening- of polisnummer en een persoonlijk wachtwoord krijgt de klant 24 uur per dag de laatste informatie over de waarde en samenstelling van zijn portefeuille.

80000ste Op de foto zijn te zien (van links naar rechts): Rob Dalsheim (accountmanager AXA), dhr. Bolhuis (directeur Bolhuis Adviesbureau), mevr. Bakker, dhr. Bakker en Mark van Engelen (manager Beleggingen AXA).