Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport


Reactie van IJsselmeerziekenhuizen op brief van de minister

De Voorzitter van de Tweede
Kamer der Staten-Generaal
Postbus 20018
2500 EA Den Haag

CZ/IZ-2312777

12 september 2002

Bijgevoegd treft u aan de reactie die ik ontving van de voorzitter van de Raad van Toezicht en de voorzitter van de Raad van Bestuur van de IJsselmeerziekenhuizen op mijn brief van 6 september 2002 waarin ik aandrong op een nieuwe samenstelling van een Raad van Toezicht en vroeg om af te zien van het nemen van richtinggevende besluiten. Op beide punten komen de voorzitter van de Raad van Toezicht en de voorzitter van de Raad van Bestuur aan mijn verzoek tegemoet, zo blijkt uit hun reactie.

Tenslotte vraag ik uw aandacht voor een procedureel punt. Het betreft de datum van het te houden Algemeen Overleg alsmede de datum waarop stukken ten behoeve van dat Algemeen Overleg bij u ontvangen moeten zijn. In de brief van de griffier van de vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport van 5 september 2002 wordt melding gemaakt van 26 resp. 20 september. In mijn brief van 6 september 2002 verzoek ik om een later tijdstip zodat ik tot een meer afgewogen standpunt kan komen. Graag verneem ik uw reactie terzake.

De Minister van Volksgezondheid
Welzijn en Sport,

dr. Eduard J. Bomhoff

Reactie van IJsselmeerziekenhuizen op brief van de minister 1. Reactie van IJsselmeerziekenhuizen op brief van de minister Kamerstuk, 12-9-2002

Om het kamerstuk op te halen: Zie het origineel http://www.minvws.nl/document...er=393&page=18337 .

Aanbieden rapport Een ziekenhuis in de polder 2. Aanbieden rapport Een ziekenhuis in de polder
Kamerstuk, 6-9-2002