Gemeente Breukelen


16 SEPTEMBER: INSPRAAK VERVANGEN BEDRIJFSGEBOUW MET BEDRIJFSWONING DOOR DRIE WONINGEN MET BIJGEBOUWEN
ONTWERP BEHEERSGEBIEDPLAN UTRECHT

Van 2 tot 30 september ligt het ontwerp beheersgebiedplan van de provincie Utrecht (1e herziening) voor belangstelenden ter inzage bij de sector Grondgebied, Dannestraat 3 in Breukelen.

Het natuurgebiedsplan Utrecht (tekst) is ook in te zien via de internetsite van de provincie Utrecht (www.provincie.utrecht.nl).

Voor nadere inlichtingen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de heer G. Kalkman van de sector Natuur, Bos & Landschap van de provincie Utrecht, telefoon 030 258 24 08.

COLLECTES

Tot en met 14 september Prinses Beatrix Fonds

15 september tot en met 21 september Nier Stichting Nederland

MEDEDELINGEN PLASSENSCHAP LOOSDRECHT E.O.

VAARVERBOD BIJ IJSVORMING

Het Plassenschap Loosdrecht e.o. maakt bekend dat in geval van ijsvorming het, na bekendmaking door het dagelijks bestuur en tot wederopzegging, verboden is te varen in het Loosdrechts plassengebied.

Het vaarverbod bij ijsvorming wordt eerst ingesteld nadat met de ijsverenigingen is overleg en waarbij rekening is gehouden met de weersvoorspelling.

Het instellen van een vaarverbod geschiedt in het belang van de ijssport. Gezien het gebruik van de plassen in de winter zal het scheepvaartverkeer hiervan nauwelijks hinder ondervinden. In uitzonderlijke gevallen kan het verbod ontheffing worden verleend. Het vaarverbod zal in de Verordening Bescherming Plassengebied als nieuw artikel 16 worden toegevoegd. De volledige tekst inclusief de toelichting is op te vragen bij het secretariaat van het Plassenschap Loosdrecht e.o., telefoon (030) 297 40 01.