Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 12-09-2002 Persbericht District Den Bosch

VERDACHTE INBRAAK TANKSTATION AANGEHOUDEN , s-Hertogenbosch

Woensdagmorgen is op de Newtonlaan in s-Hertogenbosch een 24-jarige inwoner uit die plaats aangehouden als verdacht van een inbraak in een tankstation aan de Veemarktweg. De man wordt ervan verdacht afgelopen zondag te hebben ingebroken in het pand. Voor zover bekend is er niets ontvreemd en werd er alleen schade aangericht. Agenten zagen de man gisteren op de Newtonlaan lopen en konden hem aan de hand van het opgegeven signale-ment aanhouden. Hij is inmiddels inverzekeringgesteld.

VLEESWAREN ONDER DE ROK, Rosmalen

Woensdagmiddag is een 32-jarige vrouw uit s-Hertogenbosch bij een winkel aan de Pastoor van Thiellaan in Rosmalen betrapt op diefstal van vleeswaren. Medewerkers van de winkel zagen dat de vrouw een zevental pakjes vleeswaren onder haar rok verborg. De vrouw is daarop door de politie aangehouden. De verdachte bleek een onderrok met een extra zak onder haar bovenkleding te dragen. Zij kreeg een geldboete van 115,=.

ALCOHOL IN HET VERKEER, Rosmalen

Woensdagavond is een 38-jarige automobilist uit Lelystad op de Graafsebaan in Rosmalen betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Hij is aangehouden en kreeg een rijverbod en een proces-verbaal.

BROMFIETSTER GEWOND NA VAL, s-Hertogenbosch

Woensdagavond is een 17-jarige snorfietster uit s-Hertogenbosch gewond geraakt na een val op de Harendonkweg in haar woonplaats. Het meisje keek volgens haar zeggen achterom en stuurde daarbij iets naar links. Toen zij dat corrigeerde door naar rechts te sturen raakte zij de trottoirband en kwam ten val. Zij is voor onderzoek, in verband met mogelijk nekletsel, per ambulance overgebracht naar het Carolusziekenhuis.

BOSSCHENAAR BEROOFD, s-Hertogenbosch

Van woensdag op donderdag is op de Chr. Huygensweg in s-Hertogenbosch een 20-jarige inwoner uit die plaats slachtoffer geworden van een overval door twee onbekende mannen. Het tweetal versperde het slachtoffer de weg en bedreigde hem met een vuurwapen. Zij dwongen hem zijn portemonnee af te geven. De daders gingen er op een scooter vandoor in de richting van de Copernicuslaan. De politie verzoekt eventuele getuigen contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

MEISJES BETRAPT BIJ BRANDSTICHTING, Rosmalen

Woensdagmiddag zijn twee meisjes (17 en 19 jaar) uit Rosmalen betrapt nadat zij op de De-ken van Roestellaan in hun woonplaats een afvalbak ik brand hadden gestoken. De dames staken de bak in brand omdat ze vonden dat die stonk. De politie maakte proces-verbaal op.