Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 12-09-2002 District Aa & Dommel

BRANDWEER SPUIT WEG SCHOON, Sint-Michielsgestel

Van woensdag op donderdag heeft de brandweer terhoogte van de Zijweg Dungen in Sint-Michielsgestel het wegdek schoongespoten. Surveillerende agenten zagen dat de rijbaan over een afstand van 50 meter met gier was bevuild. Aangezien de gier tot verkeersgevaarlijke situaties kon leiden, belden zij de brandweer die de weg schoonspoten. Door wiens toedoen het gier op de weg terecht is gekomen is nog niet bekend.

SPOOKRIJDER DOOR OMSTANDERS AAN DE KANT GEZET, Boxtel

Woensdagavond is een 81-jarige spookrijder uit Sint-Oedenrode op de A2 in Boxtel door andere automobilisten aan de kant gezet. De bejaarde man verklaarde tegenover de politie met zijn auto terhoogte van Liempde per ongeluk tegen het verkeer in, de rijbaan richting s-Hertogenbosch te hebben genomen. Medeautomobilisten hebben hem na ongeveer drie kilometer spookrijden aan de kant kunnen zetten. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt. De geschrokken automobilist is met zijn vrouw door familie naar huis begeleid.

AUTO TOTAL LOSS NA WEGGOOIEN SIGARET, Schijndel

Woensdagmiddag heeft een 24-jarige automobilist uit Sint Oedenrode op de Steeg in Schijndel bij het weggooien van een sigaret zijn auto total loss gereden. De man gooide een brandende sigaret uit het raam, die prompt weer de auto inwaaide. In een poging de sigaret van de vloer van zijn auto op te pakken, reed hij frontaal tegen een boom. De man droeg geen autogordel en liep verwondingen aan zijn hoofd op. Hij is per ambulance overgebracht naar het Carolusziekenhuis. Zijn auto was total loss.