Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 12-09-2002 Persbericht District De Leijgraaf

FIETSER AANGEREDEN, DADER RIJDT DOOR, Uden

Donderdagmorgen is een 15-jarige fietser uit Odiliapeel op het fietspad van de Lage Randweg in Uden gewond geraakt bij een aanrijding veroorzaakt door een achteropkomende bromfietser. De bestuurder van de bromfiets reed door zonder zijn identiteit bekend te maken. De fietser liep bij de aanrijding o.a. een gebroken middenvoetsbeentje en schaafwonden op. De politie is op zoek naar de bestuurder van de grijze bromscooter. Eventuele getuigen worden verzocht te bellen met telefoonnummer 0900-8844.

AUTO VAN ACHTER AANGEREDEN, DADER RIJDT DOOR , Venhorst

Woensdagavond is de auto van een 29-jarige inwoner uit Neerkant op de Grote Baan in Venhorst rijdende aangereden door de bestuurder van een Alfa Romeo met een Pools kenteken. Deze automobilist van deze auto ging er vandoor in de richting Zeeland. Uiteindelijk is de Alfa Romeo even verderop aangetroffen. Het voertuig is inbeslaggenomen. De bestuurder was verdwenen. De Neerkanter liep een pijnlijke nek op bij de aanrijding.

BROMFIETSER EN VOETGANGER GEWOND BIJ AANRIJDING, Veghel

Donderdagmiddag zijn een 16-jarige bromfietser uit Veghel en een 16-jarige voetganger lichtgewond geraakt bij een aanrijding op de Burgemeester Kuyperlaan in Veghel. Een 35-jarige automobilist uit Nistelrode zag uit tegemoetkomende richting de bromfietser naderen. De voetganger stak de weg over, waarvoor de bromfietser moest remmen. Hij kwam daardoor ten val en raakte in zijn val de voetganger en de auto. De voetganger en de bromfietser raakten daarbij lichtgewond en zijn te voet naar het terplaatse gelegen ziekenhuis gegaan.