Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 12-09-2002 Persbericht District Maasland

VERDACHTE VERDUISTERING IN DIENSTBETREKKING AANGEHOUDEN, Oss

De politie Oss heeft woensdagmiddag een 23-jarige inwoner uit Nistelrode aangehouden op verdenking van verduistering in dienstbetrekking bij een autobedrijf in Oss. De man meldde zich gisterenmiddag op verzoek van de politie aan het bureau. Hij wordt ervan verdacht in de periode van oktober 2001 tot eind maart 2002 als verkoper van een autobedrijf in Oss in een paar gevallen van door hem verkochte autos het door hem ontvangen geld niet te hebben afgedragen aan zijn baas. De man is in het belang van het onderzoek inverzekeringgesteld.

DRIETAL BEROOFT SCHOOLKINDEREN, Oss

Woensdagmiddag hebben twee jongens en één meisje op diverse locaties in Oss in het totaal zeven scholieren in de leeftijd van 12 tot 16 jaar, afkomstig uit Oss, Schaijk en Geffen beroofd van o.a. GSMs, geld en fietsen. De politie Oss heeft inmiddels een zestal rechercheurs op de zaak gezet. Het drietal sloeg hun slag gisterenmiddag tussen 14.00 uur en 17.00 uur op de Docfalaan (1x), Heidelaan (2x), Treubstraat (1x), Staringstraat (1x) en de Geffensestraat (2x). De daders bedreigden de scholieren in alle gevallen met geweld, in enkele gevallen hebben zij ook daadwerkelijk geslagen of geschopt. Zij maakten tijdens hun rooftocht o.a. een vijftal GSMs, geld en twee fietsen buit. De politie neemt de zaak hoog op en heeft zes rechercheurs op de zaak gezet. Zij roept eventuele getuigen op om te bellen met de districtsrecherche van de politie Oss via telefoonnummer 0900-8844.

190, = BOETE VOOR RIJDEN ONDER INVLOED, Oss

Van woensdag op donderdag is een 50-jarige automobilist uit Oss op de Saksenweg in zijn woonplaats betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. De man kreeg een boete van 190,= en een rijverbod.