Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuwe internationale hotelgroep
HAMPSHIRE HOSPITALITY & LEISURE

Hilversum, 12 september 2002. Hampshire Hospitality & Leisure is een nieuwe hotelgroep van Nederlandse origine. De groep voert drie merknamen te weten: 'A Hampshire Classic Hotel' een soft-branded licentie-formule voor vier- en vijfsterrenhotels en de hard-branded licentieformules 'Hampshire Hotel' en 'Hampshire Inn' respectievelijk voor vier- en driesterren hotels.

Op 3 september jl. kwamen de hoteleigenaren en -directeuren van de eerste negen deelnemende hotels bijeen op Landgoed Groot Warnsborn - A Hampshire Classic Hotel in Arnhem om het officiële startsein te geven voor de nieuwe internationale hotelgroep Hampshire Hospitality & Leisure. "Doelstelling is om binnen twee jaar minimaal 25 aangesloten hotels binnen de groep te hebben en een stevige marktpositie te bereiken in de Benelux", aldus Etienne J.A. Verkerk, Algemeen Directeur van Hampshire Hospitality & Leisure.

A Hampshire Classic Hotel

Met 'A Hampshire Classic Hotel' richt Hampshire Hospitality & Leisure zich op hotels in het hogere marktsegment, die de sterke eigen identiteit willen behouden en deze willen combineren met de voordelen van een licentiesysteem ter ondersteuning van sales & marketing activiteiten, distributiesystemen en inkoopprocessen. Kenmerkend is ook het gastronomische karakter. Zo beschikken bijna alle Hampshire Classic Hotels over een sfeervol à la carte restaurant met een verfijnde menukaart.

Met als motto 'small enough to care' hebben de volgende hotels inmiddels 'A Hampshire Classic Hotel' aan hun naam toegevoegd: Malie Hotel in Utrecht, De Arendshoeve in Bergambacht, Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem, Beaumont Hotel Résidence in Maastricht, Hotel de Wiemsel in Ootmarsum en Landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte.

"Wij hebben voor de professionele sales en marketing van Hampshire gekozen en voelden ons direct aangetrokken tot de Hamsphire Classic formule én de enthousiaste hotelcollega's. Ons hotel behoudt hiermee haar eigen unieke identiteit" aldus Esther Gohar-Roetgerink, General Manager van Hotel de Wiemsel - A Hampshire Classic Hotel te Ootmarsum.

Hampshire Hotels & Inns

Hampshire Hotels is het viersterrenproduct van de groep. Het eerste hotel dat deze classificatie heeft is Hampshire Hotel - Waterland in Purmerend.

Hampshire Inn tenslotte is de driesterrenformule van de groep, waartoe Hampshire Inn - St. Nicolaasga in het Friese Legemeer en Hampshire Inn - Brussels in de Belgische hoofdstad behoren.

Speciale arrangementen

Om tegemoet te komen aan de eisen van zakenreizigers en toeristen, bieden de hotels stijlvolle en luxueuze accommodaties, gekoppeld aan geavanceerde voorzieningen, een uitstekende dienstverlening en een keuze uit bijvoorbeeld vergader- en relaxarrangementen.

Hampshire Hospitality & Leisure werkt nauw samen met de golfbanen van BurgGolf in onder meer St. Nicolaasga en Purmerend. Vrijwel alle hotels bieden dan ook aantrekkelijke golfarrangementen en mogelijkheden voor golf-clinics.

Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar:

Hampshire Hospitality & Leisure: 035 - 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com

Hampshire Hospitality & Leisure is een internationale hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen; het topsegment 'A Hampshire Classic Hotel', de viersterren 'Hampshire Hotels' en de comfortabele driesterren 'Hampshire Inns'. Hampshire Classic Hotels zijn het Malie Hotel in Utrecht, De Arendshoeve in Bergambacht, Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem, Beaumont Hotel Résidence in Maastricht, Hotel de Wiemsel in Ootmarsum en Landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte. Verder behoren Hampshire Inn - St. Nicolaasga in Friesland, Hampshire Inn - Brussels en Hampshire Hotel - Waterland in Purmerend tot de groep.

Informatie over de verschillende hotels is te vinden op de Hampshire Hospitality & Leisure website www.hampshire-hotels.com of via de sales & marketing afdeling telefoonnummer 035 - 672 00 77 of sales@hampshire-hotels.com