Uitnodiging IOMEGA RACING EVENT 12-09-2002 SPEED.......PERFORMANCE......DIGITAL LIFESTYLE........

Wat maakt de topcoureur tot de beste in zijn klasse? Naast een flinke portie durf vooral snelheid, veiligheid, en de power van zijn wagen. Alleen zo bereik je immers ongeschonden en als eerste de finish. Die snelheid, veiligheid en capaciteit verlang je tegenwoordig ook van een Zip drive.

Daarom daagt Iomega, leverancier van draagbare oplossingen voor gegevensopslag, moedige journalisten uit om zich te vertonen bij de presentatie van hun nieuwste topmodel uit de bekroonde Zip Family: de Iomega 750MB USB 2.0 drive. Tussen het racegeweld in een pitbox op het Zandvoortse circuit zijn journalisten niet alleen in de gelegenheid om de nieuwe Zip drive te bekijken, maar kunnen ze ook aan den lijve topsnelheden en megacapaciteit ervaren:

12 september om 10.30 uur once-in-a-lifetime-experience in de Brodeur-racewagen naast een ervaren coureur

Eenmaal thuis is het nog even nagenieten bij het testen van de meegenomen Zip drive.

Op het Zandvoortse asfalt presenteert Iomega ook de resultaten van een onderzoek naar de evolutie van de 'homo digitalis' met betrekking tot digitale opslag. Massaal gebruik van internet, e-mail en MP3 hebben de wijze van gegevensopslag radicaal veranderd. Deze digitale lifestyle integreert dan ook meer en meer in alle domeinen; fotografie, film, muziek, financiën, enzovoorts kunnen niet meer zonder een snelle en veilige digitale opslag. De resultaten van het onderzoek geven inzicht in de ontwikkeling in de gegevensopslag en de behoeften hieraan van diverse groepen computergebruikers.

Voelen wat speed en performance volgens Iomega betekent? Geef je dan nu op bij tvanoyen@nl.brodeur.com, telefoon 020 - 699 72 65.

PS. Bang dat je partner/kinderen je niet geloven als je thuiskomt? Ze zijn van harte welkom (max. 2 introducés per persoon).

Met vriendelijke groet,

Tara van Oyen Brodeur Worldwide Overschiestraat 55 1062 HN Amsterdam Tel: 020 346 20 00 Fax: 020 669 72 65 internet: http://www.brodeurnl.com Ingezonden persbericht