AVR BEDRIJVEN

AVR - seminar over schone leefomgeving

Persbericht Holding AVR - Bedrijven
Rotterdam, 11 september 2002

AVR - seminar over schone leefomgeving

Ik wil een verzorgde leefomgeving is de titel van het seminar, dat aanstaande donderdag 12 september door afval- en milieuconcern AVR in Artis in Amsterdam wordt georganiseerd. Dit seminar behandelt thema's die te maken hebben met de kwaliteit van de openbare leefomgeving in wijken en buurten in Nederland. Centraal staat de actuele vraag hoe het inzamelen van afval en zwerfafval een rol kan spelen bij de vergroting van de leefbaarheid van wijken. Immers, een schone omgeving voelt veiliger.

Naast Prof.dr.ir. Hugo Priemus van de Technische Universiteit Delft, zullen diverse sprekers uit de overheidssector en de particuliere sector het woord voeren. De rol van woningbouwcorporaties en gemeenten komt ook aan bod. AVR zal stilstaan bij de vraag welke rol inzamelaars van afval kunnen spelen om wijken schoner en veiliger te maken.

Aan het seminar nemen politici en ambtenaren op gemeentelijk niveau deel, die betrokken zijn bij de beleidsontwikkeling op het gebied van milieu en sociale veiligheid.


---

---