Ingezonden persbericht


Topmanagers worden liever niet

geassocieerd met vrouwennetwerken

omdat daar veelal het imago aan kleeft

van vrouwen die problemen hebben

met de mannencultuur .

Intermediair, 29 augustus 2002

Leden van het Executive Women International netwerk in Nederland zijn juist lid van het EWI netwerk omdat het gericht is op business professionals die toevallig ook nog eens vrouw zijn.

Van 12 tot en met 14 september komen EWI leden van over de hele wereld bijeen in Chicago om te praten over thema s zoals leadership, corporate relationship building en career coaching. Caroline Heesbeen en Joanneke Lootsma zullen in Chicago hun opwachting maken namens EWI Amsterdam.

Het is een geweldige ervaring om kennis te maken met dames uit verschillende sectoren die elk op hun eigen wijze invulling geven aan hun leiderschap. Het is ook een bijzondere gelegenheid om een kijkje te nemen in de keuken van Amerikaanse bedrijven te nemen.

Dat de EWI dames uit Europa zeer welkom zijn, is in het verleden al gebleken. Niet in de laatste plaats omdat tijdens de welkomstreceptie, waar elke Chapter hun 'pins' uitdeelt en er actief gejaagd wordt op 'pins' van alle Chapters, de klompjes-corsages uit Amsterdam zeer in trek zijn!