Ingezonden persbericht


Persbericht

HCC bundelt al haar media activiteiten
Verantwoorde investering in opbouw van cross-mediaal bedrijf

Houten, 12 september 2002

HCC, HCCnet en HCC Games hebben overeenstemming bereikt over de bundeling van alle media-activiteiten van HCC en haar partners. HCC brengt de tijdschriften PC Zone, PlayNation en GameQuest, de internetportal HCCnet.nl, haar I-Mode activiteiten en e-salesactiviteiten in het nieuw te vormen HCCmedia onder. HCCmedia krijgt een verantwoord investeringsbudget om de komende jaren nieuwe activiteiten te ontplooien. HCC wil haar klanten op deze manier nog succesvoller bedienen.

Hans Bakker is benoemd als directeur van HCCmedia. Hij heeft zijn sporen in de uitgeverswereld verdiend en werkte onder andere voor de titel Libelle. Daarnaast is Hans Bakker werkzaam geweest bij een aantal marketing-bureaus.

"Investeringen in ICT bedrijven vertoont alle verschijnselen van de klassieke varkenscyclus. Twee jaar geleden kon het niet op en werd er onverantwoord veel geld in ICT gestoken, vandaag de dag lijkt het alsof iedere investering in ICT onverantwoord is. HCC gelooft in verantwoord investeren en gelooft sterk in een aanpak, die media-overstijgend is", aldus Ronald van Rooden, directeur HCC. "De samenvoeging van al onze media-activiteiten in een bedrijf is logisch. Of inhoud nu in tijdschriften gepubliceerd wordt, op Internet verschijnt of via I-Mode verspreid wordt, dat maakt voor de makers niet uit. Onze leden kunnen zelf beslissen via welk medium zij informatie tot zich willen nemen."

Over HCC
HCC is dé vereniging van computergebruikers in Nederland en telt ruim 180.000 leden. Het door HCC aangeboden dienstenpakket omvat de magazines Computer!Totaal, PC Zone, PlayNation en GameQuest; de HCC Dagen/GAMEXPO, de portal HCCnet.nl en HCCradio. Daarnaast biedt HCC internettoegang via HCCnet.



Ingezonden persbericht