Gemeente Capelle a/d IJssel

Haal een kerstboom in uw straat!

Ook dit jaar organiseren de Wijk Overleg Platforms weer de bekende kerstbomenactie. Belangstellenden kunnen voor hun straat of buurt een kerstboom aanvragen bij de gemeente. Daarnaast stelt de gemeente 75,-- per aanvraag (na overleg van bonnen) beschikbaar aan de deelnemers voor versieringsmaterialen en om diverse gezelligheidsactiviteiten rondom de boom te organiseren. Het doel van de actie is om de sociale contacten tussen de buurtbewoners te bevorderen.

Samen versieren
Het uitzoeken van een locatie en het plaatsen van de boom gebeurt door de deelnemers in samenwerking met de (wijk)onderhoudsploeg van de gemeente. Het leukste werk, de versiering van de boom, is voor de bewoners weggelegd. Hopelijk wordt de actie net zon succes als vorig jaar. Toen zijn ongeveer 100 kerstbomen geplaatst.

Geïnteresseerd?
Vul dan onderstaande bon in en stuur deze bon vóór 15 oktober 2002 op naar de gemeente Capelle aan den IJssel. Per straat of buurt kan één kerstboom worden aangevraagd. Overleg daarom van tevoren even met uw buurt wie de kerstboom aanvraagt om dubbele aanvragen te voorkomen.
Voor meer informatie over de actievoorwaarden kunt u contact opnemen met mevrouw R. Karlsen, telefoonnummer 010-2848724.

Download bon Kerstbomenactie 2002 hier, Bon kerstboomactie 2002