AutoRai

12-9-2002

koda Octavia Kompas zeer aantrekkelijk voor zakelijke rijder

Het gaat uitstekend met de koda Octavia, ook op de zakelijke markt. Zo is bijvoorbeeld het lease-aandeel van dit succesmodel in de eerste vier maanden van 2002 gestegen met 46 procent.

Want voor de Nederlandse zakelijke markt is nu een speciale lease-uitvoering ontwikkeld met een hoog comfortniveau tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Deze koda Octavia Kompas is onder meer voorzien van een navigatiesysteem. En om de consument de keuze nog gemakkelijker te maken: kolease verzorgt daarbij een volledig mobiliteitsplan. De leaseprijs voor de koda Octavia Kompas is vanaf 462,53 euro per maand.

De koda Octavia Kompas is speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt. Hij is gebaseerd op de Octavia Comfort en is daarbij extra uitgerust met een aantal voorzieningen die vooral de zakelijke rijder zal interesseren. Zo heeft de Octavia Kompas niet alleen Climatronic airconditioning, maar ook een VDO Dayton MS 4100 navigatiesysteem. Behalve probleemloos en sneller op de plaats van bestemming aankomen, gaat ook het aldaar parkeren vlotter en gemakkelijker, dankzij de Park Distance Control. Een regensensor draagt bovendien bij aan extra veiligheid onderweg.

De speciale lease-uitvoering van de Octavia wordt gecompleteerd door de inbouw van vier luidsprekers, voor meer audiocomfort. Al deze extras tezamen vertegenwoordigen een meerwaarde van 2.850 euro. De meerprijs voor de klant bedraagt echter slechts 250 euro, een voordeel dus van 2.600 euro. De kodaOctavia Kompas wordt al geleverd vanaf 18.670 euro (incl. BTW en BPM); dit betreft het hatchback-model met 75 kW 1,6-liter motor, die een gemiddeld verbruik heeft van 5,0-9,1 l/100 km (20-11 km/l).

Met kolease kan de consument direct zakendoen bij de koda dealer, die het gehele lease-traject kan afwikkelen: gemakkelijk en snel. kolease kan voordelig en met uitgebreide mogelijkheden (bijvoorbeeld vervangend vervoer, financiering en verzekering) een volledig en individueel mobiliteitsplan verzorgen. Een koda Octavia Kompas is te leasen vanaf 462,53 euro per maand, op basis van full operational lease, exclusief BTW en exclusief brandstof, voor 48 maanden bij 20.000 km per jaar.