Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Siebel Systems benoemt Richard P. Chiarello

tot senior vice president worldwide sales

SAN MATEO, Calif. 12 september 2002 Siebel Systems heeft Richard P. Chiarello benoemd tot senior vice president worldwide sales. Richard Chiarello heeft in het verleden met groot succes functies op het gebied van sales management bekleed bij onder andere IBM en Computer Associates. Bij deze laatste firma was hij bijvoorbeeld als executive vice president en general manager verantwoordelijk voor worldwide sales and channels. Richard Chiarello volgt met ingang van 1 oktober Mark Hanson op. Hanson heeft op interim basis leiding gegeven aan de verkoopactiviteiten van Siebel Systems en blijft aan het bedrijf verbonden als lid van het senior management.

Over Siebel Systems

Siebel Systems Inc. (NASDAQ: SEBL) is de toonaangevende aanbieder van eBusiness-applicatiesoftware. Siebel Systems biedt een geïntegreerde reeks van eBusiness-applicaties die verkoop, marketing en customer service mogelijk maakt via alle kanalen, zoals het web, call centers, directe verkoop, en indirecte afzetkanalen (zoals winkels en dealernetwerken). Siebel Systems beschikt wereldwijd over kantoren in meer dan 32 landen. Meer informatie is te vinden op www.siebel.com.

Meer informatie:

Sandra Wasseur

Marketing Director Northern-Europe

Siebel Systems

Telefoon: 020-5401000

Siebel is een merknaam van Siebel Systems Inc. en is geregistreerd in een aantal landen. Alle andere genoemde product- en bedrijfsnamen zijn het eigendom van hun geregistreerde eigenaren en worden uitsluitend voor identificatiedoeleinden genoemd. Met uitzondering van de hier genoemde historische informatie, bevat dit persbericht op de toekomst gerichte uitspraken die risico s en onzekerheden met zich meebrengen. Het succes van de overeenkomsten en producten die hier beschreven zijn, evenals de toekomstige operationele resultaten van Siebel Systems Inc. kunnen afwijken van de resultaten die in de toekomstgerichte uitspraken zijn besproken of voorspeld als gevolg van een reeks van factoren waaronder - maar zich niet beperkend tot - risico s die gerelateerd zijn aan nieuwe versies en nieuwe producten, de beschikbaarheid van producten en diensten van Siebel Systems, de implementatie van producten en diensten, het bestaan van fouten of defecten in producten, snelle technologische veranderingen, afhankelijkheid van Internet, een significante toename van huidige en verwachte nieuwe concurrentie en de noodzaak om de distributie van producten en diensten uit te breiden. Meer informatie over mogelijke factoren die de financiële resultaten van Siebel Systems Inc. kunnen beïnvloeden, zijn opgenomen in het jaarverslag van Siebel Systems (Form 10-K), kwartaalrapportages (Form 10-Q) en andere gedeponeerde informatie bij de Securities and Exchange Commission die beschikbaar zijn op www.sec.gov . Siebel Systems neemt niet de verplichting op zich de informatie in dit persbericht te actualiseren.