Ingezonden persbericht


Persbericht

Informatiebijeenkomst 'Werkplekkosten? Uw applicaties vormen de sleutel'

VAI ORGANISEERT INFORMATIEBIJEENKOMST

WERKPLEKKOSTEN? UW APPLICATIES VORMEN DE SLEUTEL

Hoe managers procesverbeteringen en kostenbesparingen kunnen realiseren

Veenendaal, 12 september 2002 VAI bv, de Nederlandse organisatie die oplossingen biedt op het gebied van standaardisatie en migratie van ICT-infrastructuren en applicatiedeployment, organiseert op 3 oktober de niet-technische informatiebijeenkomst Werkplekkosten? Uw applicaties vormen de sleutel . Deze informatiebijeenkomst vindt plaats op het hoofdkantoor van VAI te Veenendaal. In de workshop wordt onder andere antwoord gegeven op de vraag hoe men blijvende controle over de applicatieomgeving en ICT-infrastructuur kan creëren. Hierdoor kan men een drastische beperking van het aantal incidenten en aanzienlijke besparingen op beheerkosten realiseren terwijl het serviceniveau voor gebruikers sterk wordt verhoogd. Er zal worden aangetoond dat goed werkplekbeheer alléén op de server dient plaats te vinden, waarmee een van de grootste kostenposten van beheer vrijwel volledig komt te vervallen.

Programma

Het programma start om 12:30 uur met een ontvangst en lunch. Rond 17:00 uur is het officiële programma afgelopen en vindt er een informele borrel plaats.

Wilko Visser, directeur van VAI, luidt het programma in met zijn presentatie Beheer wat is de problematiek? Uitgangspunt hierbij is dat veel organisaties onvoldoende controle hebben over hun applicatieomgeving. Hierna zal Jean Renes, Directeur Services VAI, ingaan op hoe men de applicatieomgeving als de sleutel tot de oplossing aan kan wenden. Na de pauze verdiept Marijn van Heeswijk, Projectmanager VAI, zich in de controle over applicaties, zodat ingezette processen ook continu goed blijven lopen. Een niet te missen onderdeel van het programma is de rondleiding in de centrale Package Fabriek, waar deelnemers live kunnen zien hoe VAI het technisch applicatiebeheer uitvoert voor diverse grote organisaties. Dit wordt begeleidt door Ben van der Vegt, Projectmanager VAI.


Deelname aan deze workshop is geheel kosteloos en interessant voor bestuurders op het grensvlak financiën en automatisering. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via de website, www.vai.nl, onder de rubriek events .


Ingezonden persbericht