Ingezonden persbericht



Plaats van de persconferentie:
Beauty Sauna Peize,
Persconferentieruimte
Smeerveensedijk 4, Peize.

Datum en tijd:
13 september 2002
11:30 begint de persconferentie.

Geachte meneer, mevrouw,

Bij deze wil ik u uitnodigen om de persconferentie betreffende de Dutch Mountainbike Tour bij te wonen.

De Dutch Mountainbike Tour is een nieuw topevenement, georganiseerd door de Noordelijke ATB Club en Mountainbike Promotie Noord Nederland stichting, bekend van de topcompetitie te Norg. Deze ronde, DMT afgekort, is een meerdaagse gericht op de professionele mountainbiker met een bijbehorende internationale waardering. De internationale wielerunie, UCI, heeft namelijk een D2-status aan dit evenement verleend. Deze status is in Nederland nog nooit eerder verleend aan een evenement.

De ronde zal verreden worden in de kop van Drenthe en bestaat uit een proloog en 3 etappes. Deze etappes zullen in en rond de plaatsen Norg en Peize plaatsvinden van 20 t/m 22 september van dit jaar.

Veel informatie is te vinden op de site: www.dutchmountainbiketour.com. Hier staat een uitleg op, enkele routekaartjes en copyright vrije foto's.

Op de persconferentie geven wij een toelichting op het definitieve sterke startveld, een mondelinge en visuele toelichting op de routes en de organisatie. Natuurlijk bieden we u ruim de gelegenheid om al uw vragen te stellen. Hiermee kunt u uzelf en uw publiek voorbereiden op een uniek evenement in Nederland, in de kop van Drenthe.

Ik heet u van harte welkom op 13 september.

Met vriendelijke groet,

Ronald Zandstra
Vice voorzitter/ Wedstrijdleider Dutch Mountainbike Tour gsm: 06-50276963