Gemeente Purmerend

6 september 2002 - Afsluiting toe- en afrit A7

Vrijdag 13 september om 21.00 uur worden de toerit naar de A7 (nr. 4), vanaf de Laan der Continenten/Weidevenne richting Hoorn, en de afrit van de A7 (nr. 5), richting Purmerend Centrum/Zuidoostbeemster, afgesloten voor het verkeer. Reden voor de afsluiting is het aanbrengen van geluidsschermen langs de A7 in opdracht van de gemeente Purmerend. De werkzaamheden duren naar verwachting tot en met 15 november 2002.

De geluidsschermen worden geplaatst langs de toerit naar de A7 richting Hoorn en langs de snelweg tot net over de brug over het Noordhollands Kanaal. De werkzaamheden beginnen bij de brug en eindigen langs de toerit vanaf de Laan der Continenten. De afrit naar Purmerend Centrum/Zuidoostbeemster zal, ijs en weder dienende, vrijdag 18 oktober 2002 weer open zijn voor verkeer.

Omleidingen worden aangegeven met verwijzingsborden. Het verkeer voor de afrit Purmerend Centrum/Zuidoostbeemster wordt doorverwezen naar de afslag Purmerend Noord. Het verkeer voor de toerit A7 richting Hoorn wordt verwezen naar de toerit bij Wijdewormer. Tevens wordt op de Laan der Continenten aangegeven dat het verkeer richting Zuidoostbeemster ook gebruik kan maken van de Oude Provincialweg/Neckerstraat.