Gemeente Smallingerland

Meningokokken C vaccinaties op 13 september (05-09-2002)

De volgende vaccinatieronde Meningokokken C voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar is op 13 september aanstaande in het Fries Paardencentrum in Drachten. In Smallingerland kregen 7000 kinderen een oproep.
Gemeente en politie hebben maatregelen genomen in verband met de te verwachten verkeersdrukte.

De gemeente heeft een aanpassing van het kruispunt Skeanewei-Oprijlaan-toegang FPC naar voren geschoven. Vanaf de Skeanewei mocht autoverkeer niet links of rechts afslaan; dat blijft zo. Wel is de oversteek van de Oprijlaan over de Skeanewei breder gemaakt zodat twee auto's elkaar kunnen passeren (in- en uitrijdend verkeer). Er ligt nog geen definitieve laag asfalt. Daarvoor is te weinig tijd. Er ligt een tijdelijke verharding van fijn puin. (Brom)fietsers wordt aangeraden om voorzichtig over te steken.

NB: er is op 13 september geen autoverkeer mogelijk op de Skeanewei. Alleen aanwonenden mogen er door. Fietsers mogen wel langs de Skeanewei. Volg de borden en de aanwijzingen van de politie.

HERKANSING VOOR INHALERS
Kinderen tussen 1 en 5 jaar en tussen 15 en 18 die de vorige ronde hebben gemist, mogen nu ook komen. De kleinsten tussen 16.00 en 17.00 en de oudere kinderen tussen half acht en acht uur. Ze moeten wel de oproepkaart van de vorige keer meenemen.