KNHS Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie



---

Strijd op KNHS Hippiade gaat onverminderd door

11-9-2002

ERMELO Vrijdag 13 en zaterdag 14 september staat het KNHS-centrum in Ermelo wederom geheel in het teken van de KNHS Hippiade. Circa 5500 bezoekers genoten vorige week al van de sportieve strijd op dit eerste breedtesportkampioenschap. Op het programma van komende vrijdag en zaterdag staan onder andere de individuele kampioenschappen springen en dressuur in de zwaarste klassen voor zowel paarden als ponys, de kür op muziek voor viertallen en een verscheidene tuigpaardenrubrieken, waaronder het KNHS Kampioenschap Enkelspan. In het strodorp kunt u naar hartelust shoppen, terwijl de kleintjes zich vermaken in het kinderdorp. Zaterdag is, ter afsluiting van de eerste Hippiade, de Tapasbar geopend.

De heer Odink, staatssecretaris van het Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij, is van plan zaterdag de KNHS Hippiade te bezoeken. De KNHS is zeer ingenomen met de komst van de staatssecretaris, die daarmee het belang van de breedtesportkampioenschappen van de KNHS onderstreept.

De Hippiade is een driedaags evenement (7, 13 en 14 september), dat wordt verreden op de terreinen van het KNHS-centrum te Ermelo (gelegen aan de N 302 Harderwijk-Kootwijk). Voor de Hippiade wordt geen entreegeld geheven, wel wordt per personenauto 5,- (inclusief programma) in rekening gebracht.

De KNHS heet alle paardenliefhebbers opnieuw van harte welkom!

Bron: KNHS / Tanja Peree