Gemeente Amerongen


Gemeente Amerongen

Officiele bekendmakingen Aangevraagde bouwvergunningen (artikel 41)

* Industrieweg Noord 1B uitbreiding brandmuur
* Overstraat 18 uitbreiding woning-restaurant
* Dwarsweg 69A uitbreiding caravan

Deze publicatie vindt plaats op grond van het bepaalde in artikel 41 van de Woningwet en is bedoeld om bekendheid te geven aan het feit, dat genoemde aanvragen om bouwvergunning zijn ingediend. Deze aanvragen liggen niet ter inzage. Nadere informatie kunt u krijgen in het gemeentehuis bij Bouw- en Woningtoezicht (tel 469653).

Sloopvergunning
Burgemeester en wethouders hebben een sloopvergunning verleend voor:
* Haarweg 4-4a te Overberg, voor het slopen van 7 opstallen, 5 schuren en twee woningen, verzenddatum 9 september 2002.

Als u meent dat u door de verleende vergunning rechtstreeks in uw belang wordt getroffen, kunt u binnen zes weken na de dag waarop het besluit op de voorgeschreven wijze is bekendgemaakt (zie verzenddatum) een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders van de gemeente Amerongen. Het instellen van bezwaar schorst de werking van de vergunning niet. Daarvoor kunt u als tegen een besluit bezwaar is gemaakt een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de President van de Rechtbank Utrecht, Postbus 13023 LA Utrecht.

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kan degene wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken hiertegen binnen zes weken na verzenddatum een bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders van Amerongen.

Voornemen tijdelijke vrijstelling bestemmingsplan Burgemeester en wethouders hebben het voornemen om, met toepassing van artikel 17 van de Wet op Ruimtelijke Ordening, voor een periode van vijf jaar vrijstelling te verlenen van het bestemmingsplan Amerongen Noord voor het uitbreiden van de Christelijke Basisschool de Regenboog met een tijdelijke lokaal op het perceel Pr. Beatrixlaan 34 te Amerongen.
Het tijdelijk lokaal wordt gesitueerd aan zuidzijde nabij de hoofdingang van de school.

De aanvraag ligt op grond van artikel 18 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening vanaf maandag 16 september 2002 gedurende twee weken ter inzage bij de sector Grondgebiedzaken in het gemeentehuis van Amerongen. Gedurende deze termijn kan een ieder ten aanzien van de voorgenomen vrijstelling schriftelijk of mondeling zijn zienswijze bij burgemeester en wethouders naar voren brengen. De ingediende zienswijzen worden bij de besluitvorming betrokken.