Gemeente Soest

Raadscommissie SOW gaat naar buiten

De vergadering van de raadscommissie Sport, Onderwijs en Welzijnszaken van 25 september vindt plaats om 19.30 uur in Het Dorpshuis te Soesterberg.

Gewoonlijk vinden alle vergaderingen van raadscommissies plaats in het gemeentehuis. Met ingang van deze raadsperiode heeft de raad gezegd ook op locatie te willen vergaderen. Dit in het kader van het verbeteren van de relatie tussen de raad en de inwoners van Soest en Soesterberg: de raadsleden wachten niet af tot de burgers naar de vergadering komen, maar zoeken de burgers op.

Woensdag 25 september is de eerste vergadering in deze raadsperiode waarin aan dit voornemen ook daadwerkelijk gevolg wordt gegeven. De eerste locatie is Soesterberg. Eén van de onderwerpen van de vergadering is een presentatie van de toekomstvisie van het Dorpshuis in Soesterberg, opgesteld door het bestuur van het Dorpshuis zelf.

Ook tijdens deze vergadering zijn belangstellenden natuurlijk van harte welkom.

---

Werken aan wegen (week 38)

Voor de komende periode zijn de volgende wegwerkzaamheden gepland:

Lange Brinkweg
In verband met herstraatwerkzaamheden is de Lange Brinkweg, tussen de Korte Middelwijkstraat en de Eemstraat, volledig (voor alle verkeer) afgesloten. De werkzaamheden zullen ongeveer tot eind september duren.

Eemweg (spoorlijn - A.P. Hilhorstweg)
In de periode van 16 tot en met 20 september wordt dit weggedeelte herstraat met nieuwe stenen. De weg zal worden afgesloten voor alle verkeer.

Prins Hendriklaan (gedeelte voor huisnummers 46 tot en met 60) In de periode van 23 tot en met 27 september wordt dit weggedeelte herstraat. De weg zal worden afgesloten voor alle verkeer.

Jachthuislaan (doodlopende gedeelte)
Op 23 september van 7.00 uur tot 16.00 uur, worden op de aansluiting van dit weggedeelte met de Koningsweg straatstenen vervangen. De weg zal worden afgesloten voor auto-verkeer.

Reconstructie fietspaden:

Op de hierna genoemde locaties zal in verband met de slechte onderhoudstoestand, de bestaande `dunne' grijze tegelverharding worden vervangen, door een sterkere en meer comfortabel rijdende rode asfaltverharding. Alleen op de Nieuweweg worden `dikke' rode tegels aangebracht omdat daar in verband met de aanwezigheid van kabels en leidingen een asfaltverharding niet wenselijk is. De werkzaamheden op de hierna genoemde locaties duren tot eind oktober 2002. Gedurende een deel van de werkzaamheden zal het fietsverkeer worden omgeleid. start 23 september Fietspad Koningsweg (Pimpelmees - Kastanjelaan) zijde park Klein Engendaal:
start 9 oktober Fietspad Koningsweg (Nieuweweg - Eikenlaan) zijde station Soest Zuid:
start 24 september

Fietspad Nieuweweg (Smitsweg - Eigendomweg) zijde Smitsveen:

start 1 oktober

Fietspad Obrechtstraat (Koningsweg - Willaertstraat) zijde brug:

Wegwerkzaamheden N237 en N413

Wanneer en waar
Op maandag 23 september 2002 start de provincie Utrecht met werkzaamheden aan de N237 Amersfoortseweg ter hoogte van de Richelleweg en de N413 (Richelleweg en Van Weerden Poelmanweg) ter hoogte van Kontakt der Kontinenten en de spotplaats van de luchtmacht. Deze werkzaamheden zullen één dag in beslag nemen.

Wat
Het werk omvat het vervangen van de asfaltdeklaag en het verlagen van de bermen.
Tevens zal van een aantal uitwegen de bestrating worden opgeknapt en zonodig aangepast.

Afsluiting
Voor het vervangen van de asfaltdeklaag is het noodzakelijk de weg volledig af te sluiten.
Deze afsluiting vindt alleen 's avonds en 's nachts plaats van 19.00 tot 06.00 uur.
Overdag is de weg normaal te berijden.

Omleiding
Verkeer vanuit Utrecht, Soest en Amersfoort wordt via de A28 omgeleid.

Nadere informatie
Voor nadere informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer Legemaat van de provincie Utrecht, tel. (033) 286 26 53 of 06-51 41 92 09

---

Opiniewijzer provincie Utrecht over duurzaamheid Duurzaamheid heeft te maken met wonen en woonomgeving, werk, verkeer, natuur en samenleving. Het maken van duurzame keuzes heeft niet alleen gevolgen voor uw eigen leven en uw eigen omgeving, maar ook wereldwijd en voor toekomstige generaties.
Ringsteekwedstrijden

Voetbalwedstrijd RMN en reinigingsbedrijf uit Alkmaar

Vergadering Commissie Bestuurlijke Vernieuwing

De gemeente Soest is voor de commissie Milieubeheer per heden op zoek naar nieuwe

Leden binnen de Commissie Milieubeheer

Beperkte dienstverlening afdeling Publiekszaken op donderdag 19 september

Groeninrichting Boerenstreek

Behandeling begroting 2003 en meerjarenbegroting 2003-2006

Vervolg vaccinatiecampagne meningokokken regio Eemland

Burgerjaarverslag 2001