Samenwerking Coaches Betaald Voetbal en CenE Bankiers

Utrecht, 13 september 2002 - CenE Bankiers heeft met de belangenvereniging van de coaches in het betaalde voetbal overeenstemming bereikt over samenwerking. Vandaag is, op het kantoor van CenE Bankiers te Utrecht, de overeenkomst getekend namens het CVB door de heer Jan Reker (directeur CBV) en Han Berger (voorzitter CBV) en namens CenE Bankiers door de heer Peter Verbaas (directeur van CenE Bankiers) en de heer Peter de Beer (directeur private banking).

De CBV vertegenwoordigt de belangen van alle coaches in het betaalde voetbal. De vereniging begeleidt haar leden bij contractonderhandelingen en informeert hen middels bijeenkomsten voortdurend over de ontwikkelingen rondom het betaalde voetbal.

CenE Bankiers laat met deze samenwerking nadrukkelijk haar betrokkenheid zien met het betaalde voetbal en de voetbalcoaches in het bijzonder. De bank is reeds enige jaren actief als financiële dienstverlener in de sport. In 2001 heeft de adviesgroep Sport Media Entertainment alle noodzakelijke expertise gebundeld. CenE Bankiers biedt topsporters persoonlijke financiële dienstverlening, toegespitst op ieders individuele situatie en plannen. CenE Bankiers biedt daartoe specialismen als beleggingsadvies, financiële planning en verzekeringen voor specifieke, vaak grensoverschrijdende, behoeftes.

Vandaag is op het kantoor van CenE Bankiers te Utrecht de overeenkomst getekend door de heer Jan Reker, directeur van het CBV en de heer Peter Verbaas, directeur Private Banking van CenE Bankiers. Op Ingezonden persbericht

hiervan beschikbaar.

Over CenE Bankiers
CenE Bankiers is een private bank die gespecialiseerd is in het leveren van financiële diensten voor specifieke groepen vermogende particulieren en ondernemers, zoals directeuren-grootaandeelhouders en vrije beroepsbeoefenaren. Als persoonlijke vermogensadviseur biedt CenE Bankiers een totaalpakket bestaande uit financiële planning, effectenadvisering en vermogensbeheer, trustdiensten en private insurances. CenE Bankiers is in 1922 als 'NV Crediet en Effectenbank' in Utrecht opgericht en is een onderdeel van de ING Groep. Als bankiershuis met een belegd vermogen van Euro 2 miljard, combineert CenE Bankiers persoonlijke aandacht en professionaliteit met de zekerheid van een grote financiële instelling. Centraal vanuit Utrecht bedient CenE Bankiers haar klanten door heel Nederland met 400 medewerkers.