Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 13-09-2002 Persbericht district De Leijgraaf

STALKING/DIEFSTAL

Donderdag is in Zeeland een 35-jarige man uit Utrecht aangehouden op verdenking van stalking van zijn Udense ex-vriendin. Bovendien wordt hij er van verdacht in de woning van zijn ex te hebben ingebroken en goederen uit de woning te hebben weggenomen. De verdachte is in verzekering gesteld.

WINKELDIEFSTAL

In een warenhuis aan het Stadhuisplein in Veghel heeft een groepje van 4 personen een tiental speelgoedauto`s in een tas gestopt en ontvreemd. Dat gebeurde donderdagmiddag.

PAARD MISHANDELD

Donderdagavond is een drie maanden drachtige merrie in een weiland grenzend aan de Erpseweg en Drieseegt in Erp met een mes mishandeld. Er zijn een inwendige verwondingen. Er kwam een dierenarts ter plaatse, de eigenaresse deed aangifte bij de politie.

SNELHEIDSCONTROLES

Donderdag zijn tijdens een radarsnelheidscontrole op de Corridor, ter hoogte van Logtenburg, in Veghel 128 overtredingen vastgesteld. Op de Udenseweg in Zeeland zijn voor het zelfde feit 32 overtreders gefotografeerd.

ROOD LICHT CONTROLE

Donderdag, tussen 17.00 uur en 18.00 uur is gecontroleerd op de Rembrandtlaan in Veghel. Tegen 14 personen is proces-verbaal opgemaakt omdat zij het rode verkeerslicht negeerden.