MANPOWER

Inschrijving verkiezing Secretaresse van het Jaar 2002 geopend

Persinformatie

Inschrijving verkiezing Secretaresse van het Jaar 2002 geopend Thema: leiderschap in tijden van economische teruggang

Amsterdam, 13 september 2002 - Managers kunnen hun secretaresse weer aanmelden voor de verkiezing Secretaresse van het Jaar. De verkiezing, die dit jaar voor de 18e keer door Manpower Uitzendorganisatie georganiseerd wordt, staat in het teken van leiderschap in tijden van economische teruggang. De finale vindt plaats op 22 november 2002 in de grote Pfizerzaal van Universiteit Nyenrode te Breukelen.

Het Nederlandse bedrijfsleven zag zich het afgelopen jaar geconfronteerd met serieuze tegenslag. Business plannen moesten worden aangepast en managers probeerden creatieve oplossingen te vinden om de omzet enigszins op peil te houden. Voor veel bedrijven waren bezuinigingen onvermijdelijk hetgeen in sommige gevallen zelfs geleid heeft tot gedwongen ontslagen. Universiteit Nyenrode onderzoekt welke eigenschappen een manager/leider nodig heeft om te overleven in een tijd waarin het economisch niet voor de wind gaat. De resultaten van het onderzoek zullen op de dag van de finale gepresenteerd worden. De verkiezing zal in het teken staan van de rol en toegevoegde waarde van de secretaresse binnen deze managementproblematiek. Aan het einde van de finaledag, die gepresenteerd wordt door Fons de Poel, maakt juryvoorzitter Lodewijk de Waal (FNV) de uiteindelijke winnaar bekend.

Opgeven voor de verkiezing
Managers die hun secretaresse willen nomineren kunnen contact opnemen met de organisatie Verkiezing Secretaresse van het Jaar, Postbus 75705, 1070 AS Amsterdam, telefoon 020-6 73 44 44. Of via www.secretaressevanhetjaar.nl. De sluitingsdatum is 15 oktober 2002.