Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Meppel 13-09-2002 16.50 uur Berichten van vrijdagmiddag
Dirk Neef 06 - 51 - 557 950

Vanaf 17.30 uur verzorgt Martin Panman weer de voorlichting voor politie Drenthe.

Auto gestolen en teruggevonden
ASSEN - In de nacht van donderdag op vrijdag werd op de Kanaalstraat in Assen een Opel Kadett gestolen. In de loop van vrijdag werd de auto teruggevonden op de parkeerplaats bij het NS station in Assen. De auto was opengebroken.

Autovelgen gestolen
EELDERWOLDE - Donderdagavond zijn op een parkeerplaats aan de Oude Badweg in Eelderwolde twee (standaard stalen) velgen gestolen van een geparkeerde auto. De eigenaar, een inwoner van Gasselte, ontdekte de diefstal tegen 21.30 uur.

Inbraak
EMMEN - in de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een bedrijfspand aan de Weerdingerstraat in Emmen. Men kwam binnen door een raam te forceren. Uit het gebouw werd wat geld gestolen.

Zakkenrollers
EMMEN - Op de markt in Emmen is vrijdagmorgen een portemonnee gestolen. De eigenaar, een inwoner van Coevorden, had de beurs in zijn broekzak zitten. Zonder dat hij iets merkte werd deze daaruit gepakt.

Snorfiets gestolen
ASSEN - Op de Minervalaan in Assen is vrijdagmiddag een zwarte snorfiets met dubbele fietstassen gestolen. De snorfiets stond onafgesloten voor een supermarkt omdat de 79 jr. eigenaar uit Assen daar even een boodschap moest doen.

Geheime zender uit de lucht gehaald
HOOGEVEEN - In een schuurtje achter een woning aan de Albert Rozemanstraat in Hoogeveen is vrijdagmiddag de apparatuur van zendpiraat ` Excelsior` in beslag genomen. De zender stoorde in de omgeving en zelfs het luchtvaartverkeer had er last van. Tegen de 48 jr. eigenaar wordt proces-verbaal opgemaakt.