Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 13-09-2002 3e Persbericht van 13 september 2002

Eindhoven: Man aangehouden na verkrachting ex-vriendin Vrijdagmorgen rond 5.00 uur is in zijn woning een 20-jarige Eindhovenaar aangehouden. Hij wordt verdacht van mishandeling en verkrachting van zijn 21-jarige ex-vriendin uit Eindhoven. Hij mishandelde en verkrachtte de vrouw toen hij haar donderdagavond laat met zijn auto meenam tijdens een autorit. De man is voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Eindhoven: Fietsster rijdt tegen portier
Een 21-jarige vrouw uit Eindhoven is vrijdag rond 11.30 uur gewond geraakt toen ze tegen een portier van een auto reed. Een 44-jarige vrouw uit Nuenen parkeerde haar auto op de Fuutlaan en opende het portier van haar auto toen de vrouw voorbij kwam. Zij fietste recht tegen het portier. Ze is met buikklachten naar een ziekenhuis gebracht.

Eindhoven: Verkeersongeval
Een 41-jarige vrouw en haar 15-jarige zoon zijn vrijdagmiddag rond 16.25 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de kruising Hoogstraat en Philips de Goedelaan. De twee zaten op een bromfiets en reden de op de Hoogstraat. Een 33-jarige automobilist uit Best die rechts afsloeg zag de vrouw en haar zoon over het hoofd. De twee kwamen ten val. De jongen liep armletsel op en de vrouw rugletsel. Ze zijn beiden naar het Maximá Medisch Centrum in Veldhoven gebracht.

Helmond: Verkeersongeval
Een 17-jarige meisje uit Helmond heeft vrijdag om 12.10 uur tijdens een verkeersongeval op de Baroniehof haar enkel gebroken. Een 37-jarige vrachtwagenchauffeur uit Veldhoven reed op de Baroniehof en verleende geen voorrang aan het van links komende meisje dat op een snorfiets reed. Het meisje is met een gebroken enkel en kneuzingen aan heup en hoofd opgenomen in het Elkerliek ziekenhuis.

Gemert: Verkeersongeval
Een 53-jarige vouw uit Boekel is vrijdagmiddag rond 13.30 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Burgemeester de Bekkerlaan. Een 25-jarige Helmondse reed met haar auto de rotonde op en merkte de 53-jarige fietsster niet op. De vrouw is met nog onbekend letsel naar een ziekenhuis gebracht.

Geldrop: Oplichter actief
Donderdagmiddag rond 14.00 uur heeft een onbekende, keurig geklede man, bij een winkel aan de Langstraat in Geldrop geprobeerd geld los te krijgen door zich voor te doen als ambtenaar van de gemeente. De man kwam de zaak binnen en vertelde dat hij van de gemeentereiniging was. Hij kwam belastingen innen die contact betaald konden worden. Aan personeel van de winkel vertelde hij dat e.e.a. al met de baas besproken was. Personeel vertrouwde de man niet en gaf hem geen geld mee. De man liet een geschreven kwitantie achter en maakte zich uit de voeten.