Ingezonden persbericht

WIJNINFO.NL NIEUWS

Nieuw boek van Peter Klosse & Theus de Kok


-PERSBERICHT-

Nu verkrijgbaar!

De Echoput

80 Wild- & paddestoelengerechten
uit de keuken van een bijzonder restaurant

Peter Klosse & Theus de Kok

Wild en paddestoelen verdienen de aandacht van de moderne consument omdat de producten puur, eerlijk, zeer smakelijk en bijzonder zijn. Ze passen in het menu, voor de dagelijkse maaltijd of voor feestelijke gelegenheden. Bovendien is wild volop verkrijgbaar bij poelier en slager en is er bij de groenteman en supermarkten het hele jaar door aanbod van de verschillende paddestoelen van het seizoen.

In dit boek is een tachtigtal smakelijke recepten opgenomen die duidelijk en stap voor stap beschreven zijn. Ontdek de nieuwe culinaire mogelijkheden. Geniet van de heerlijke gerechten uit De Echoput met wild en paddestoelen!

Restaurant De Echoput is gelegen in het midden van de Koninklijke Domeinen van het Het Loo op de Veluwe. Peter Klosse is de eigenaar, hij is expert op het gebied van combineren van smaken van wijnen en gerechten. Theus de Kok is al vele jaren de chef-kok, vermaard om zijn originele bereiding van wild en zelf gekweekte paddestoelen. Eerder schreven zij samen het boek Wildgerechten.

Ter introductie van het boek wordt er op zondag 27 oktober in De Echoput een Smakenfestival georganiseerd. Een unieke gelegenheid om kennis te maken met de gerechten van het boek en de veelzijdige mogelijkheden van wild en wildbereiding. Theus de Kok houdt een doorlopende kookdemonstratie in De Jachtkamer. Er zijn meer dan 15 gerechten te proeven, die worden geserveerd in een klein formaat. Er is ook gelegenheid om uw boek te laten signeren. De kosten voor het volledige culinaire programma bedragen ¤ 47,50, inclusief een welkomstcocktail. Er zijn wijnbuffetten met een interessante selectie bijpassende wijnen, die met wijnbonnen verkrijgbaar zijn. Ontvangst tussen 14.00 uur en 15.30 uur. Reserveren: 055 - 5191248.

Het ISBN van De Echoput is 90.4390.406.6, de prijs is ¤ 29,90.


-EINDE PERSBERICHT-

Voor meer informatie of een recensie-exemplaar kunt u contact opnemen met Tirion Uitgevers, Marjolein Driehuis tel. 035-5486600 of mdriehuis@tirionuitgevers.nl.

RESTAURANT DE ECHOPUT DE ECHOPUT WIJNEN & FOODS

ACADEMIE VOOR GASTRONOMIE

Amersfoortseweg 86 7346 AA Hoog Soeren Telefoon: 055 - 5191429 Fax: 055 - 5191409 www.echoput.nl email: info@echoput.nl
www.academiegastronomie.nl