Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 16-09-2002 Mediaberichten 16 september laatste berichten

VELDEN Vrachtauto in beslag genomen

VELDEN Op de Leeuwerikweg heeft de politie maandagmiddag in samenwerking met de douane een 44-jarige vrachtwagenchauffeur uit Asten in de kraag gegrepen voor rijden tijdens een ontzegging van de rijbevoegdheid. De douane had de man staande gehouden en vervolgens de politie ingeseind. Nader onderzoek wees uit dat hij niet meer mocht rijden en dat de APK van de vrachtwagen was verlopen. De vrachtauto en het rijbewijs zijn in overleg met de officier van justitie beslag genomen. Tegen de man wordt proces verbaal opgemaakt.

HEIJEN Controle nachtvissers

HEIJEN De politie heeft afgelopen weekend bij de Oude Maasarm veertien nachtvissers bekeurd. De vissers waren daar zonder vergunning aan het vissen. De controle vond plaats in de nacht van vrijdag op zaterdag (12 bekeuringen) en in de nacht van zaterdag op zondag (2 bekeuringen).

LIMBURG-NOORD 186 bekeuringen bij verkeerscontroles

LIMBURG-NOORD De politie heeft bij verkeerscontroles in Roermond, Reuver en Venlo 186 bekeuringen uitgeschreven.

ROERMOND - Op de Bredeweg zijn maandagmorgen 29 bekeuringen uitgeschreven. De hoogst gemeten snelheid van de 634 gecontroleerde voertuigen bedroeg 77 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan. Dit levert een boete op van 115,00.

Op Broekhin Zuid zijn maandagmorgen 110 bekeuringen uitgeschreven. De hoogst gemeten snelheid van de 677 gecontroleerde voertuigen bedroeg 95 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan. Dit levert een boete op van 245,00.

Op de Elmpterweg zijn maandagmiddag 36 bekeuringen uitgeschreven. De hoogst gemeten snelheid van de 378 gecontroleerde voertuigen bedroeg 72 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan. Dit levert een boete op van 92,00.

REUVER - Op de Industriestraat zijn maandagmorgen elf bekeuringen uitgeschreven. De hoogst gemeten snelheid van de 54 gecontroleerde voertuigen bedroeg 47 km/uur waar maximaal 30 km/uur is toegestaan. Dit levert een boete op van 63,00.

VENLO - Op de Kaldenkerkerweg zijn maandag 340 bekeuringen uitgeschreven. De hoogst gemeten snelheid van de 1413 gecontroleerde voertuigen bedroeg 83 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan. Dit levert een boete op van 187,00.