Gemeente Den Helder

10-09-2002
Vergaderingen
Maandag 16 september: commissie Stedelijke Ontwikkeling. Aanvang 20.00 uur in kamer 1.54 op de eerste verdieping van het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20.
De agendapunten waren bij het samenstellen van dit bericht nog niet bekend.

Woensdag 18 september: commissie Maatschappelijk Welzijn. Aanvang 19.30 uur in de bovenfoyer van Schouwburg De Kampanje, Bernhardplein 10.
De vergadering begint om 19.30 uur met een half uur durende presentatie over de verschillende onderdelen van de dienst Welzijn en in het bijzonder over de cluster maatschappelijke ontwikkeling. Vanaf 20.00 uur bespreken de commissieleden onder andere het onderwerp huiselijk geweld en de stand van zaken van de stichting Welzijnszorg en Maatschappelijke Dienstverlening, de Sociale Dienst en de crisisopvang van de Molukse gemeenschap. Verder komen aan de orde de ontwikkelingen m.b.t. Structuur Werk en Inkomen (Suwi) en de activiteiten van de stichting Humanitas, afdeling Den Helder.

Donderdag 19 september: commissie Stedelijk Beheer. Aanvang 20.00 uur in het gebouw aan de Ambachtsweg 5.
De agendapunten waren bij het samenstellen van dit bericht nog niet bekend.

Omdat de raadzaal in het stadhuis wordt opgeknapt worden de vergaderingen tot 1 oktober gehouden in kamer 1.54 in het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20 of in de boven-foyer van Schouwburg De Kampanje, Bernhardplein 10. De stukken die betrekking hebben op de agendapunten kunt u vanaf drie dagen voor de vergadering inzien op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur bij het Centraal Informatiepunt in de hal van het stadhuis. U kunt daar ook een agenda van de bijeenkomst krijgen. « terug