Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 16-09-2002 3e persbericht maandag 16 september 2002

Politieberichten

Helmond: Aanrijding met gewonde
Maandagmorgen rond 6.55 uur raakte bij een eenzijdig ongeval op de Kanaaldijk Noord West een 47-jarige bromfietser uit Beek en Donk gewond. Hij reed daar over het fietspad richting Helmond. Door onbekende oorzaak kwam hij ten val. De man liep verwondingen op aan zijn arm. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis.

Waalre: Verdachte poging overval aangehouden
Maandagmorgen rond 9.50 uur is een 36-jarige man uit Cuyk aangehouden. Hij had rond 9.30 uur een ruit van het Grenswisselkantoor in Bergeyk vernield. De verdachte, die een bivakmuts droeg, vluchtte in een auto weg. De gewaarschuwde politie trof de man op de Valkenswaardseweg in zijn auto aan. De verdachte is voor onderzoek ingesloten in het politiebureau. Zijn auto is veilig gesteld.

Asten: Bromfietscontrole
Maandagmorgen is op de Planker een bromfietscontrole gehouden. 4 bromfietsers zijn bekeurd voor: 3x rijden zonder helm e 1x geen bromfietscertificaat.

Deurne: Diefstal snorfiets
Tussen zaterdagavond 18.00 en maandagmorgen 6.00 uur is vanaf een bedrijfsterrein aan de Posthoek een snorfiets gestolen. Het hekwerk is gedemonteerd en verbogen. Het slot van de snorfiets is geforceerd.