Ingezonden persbericht


QuoteOffice.nl werkt samen met KPN Mobile !

In samenwerking met KPN Mobile is QuoteOffice (www.qo.nl) (onderdeel van Quote Media; www.quotemedia.nl) nu ook benaderbaar via i-mode (www.imode.nl). Dit is het eerste .net product in Nederland dat ook via mobiele apparaten beschikbaar is. QuoteOffice is ook via andere GPRS apparaten toegankelijk (o.a. IPAQ, Palm en GPRS enabled Mobile phones).

U kunt de mobiele toepassing bekijken door (http://) www.qo.nl in te toetsen in uw mobiele apparaat. U kunt ook voor de beeldvorming even kijken via Internet op www.qo.nl/qomobile.

Verdere uitleg QuoteOffice dienst
QuoteOffice is een product ter ondersteuning van de persoonlijke organisatie. Het is een virtueel kantoor in combinatie met fysieke ondersteuning. QuoteOffice biedt een keur van zakelijke en privé-diensten en is uiterst eenvoudig te synchroniseren met MSOutlook.

QuoteOffice biedt een opvallend compleet scala aan persoonlijke diensten: · Eén pakket voor alles: privé- en bedrijfsemail, agenda, adresboek, taken, memo's en bestanden
· Synchronisatie tussen QuoteOffice en MSOutlook
· E-mail versturen en ontvangen met gebruik van diverse e-mail adressen
· Versturen van sms-berichten vanuit het adresboek, ook naar groepen
· Delen van agenda's, adresboeken en bestanden met collega's en vrienden
· Overal en altijd bestanden openen en opslaan
· Mobiel toegang tot QuoteOffice via I-mode; GPRS toestellen en WAP.
· E-mail2Phone en Fax2E-mail, eventueel met sms-notificatie (Unified messaging)
· Ondersteuning door secretariële diensten. Op elk moment van de dag kan op afstand assistentie worden ingeroepen van meer dan 950 topsecretaresses
· Wereldwijd toegang tot Internet met mondiaal 17.000 inbelpunten.

Via i-mode zijn e-mail, agenda, adressen en taken bereikbaar.

QuoteOffice is dé oplossing voor privé- en zakenmensen met een drukke levensstijl, die op ieder moment willen beschikken over hun informatie en diensten, waar ze ook zijn. Te denken valt aan de jonge manager, professionals, thuiswerkers en mensen die veel reizen.

Dit product is niet alleen uniek door de synchronisatiemogelijkheid met het programma Microsoft Outlook, maar ook door de optie om gegevens te delen. QuoteOffice biedt de mogelijkheid om, netwerkonafhankelijk, samen te werken met collega's en vrienden. Hierbij bepaalt de gebruiker de mate waarin zijn informatie wordt gedeeld. Door het delen van deze gegevens creëren de gebruikers een krachtig platform met relevante informatie. Een dergelijk compleet aanbod was nog niet beschikbaar.

Over Quote Media:
Naast het uitgeven van tijdschriften (onder meer Quote, Emerce, ELLE, en Santé) is Quote Media actief op internet met onder meer de volgende sites: QuoteNet (www.quotenet.nl), Vinden (www.vinden.nl), QuoteVillas (www.quotevillas.nl), QuoteOnWine (www.quoteonwine.nl), Emerce (www.emerce.nl). Daarnaast richt Quote Media zich op de b-to-b-markt met Quote Media Data Solutions. Deze divisie bestaat uit onder meer SmartHaven (www.smarthaven.com), Gopher (www.gopher.nl), MediaCompetence (www.mediacompentence.com), QuoteJobs (www.quotejobs) en QuoteOffice (www.qo.nl).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Tjerk van der Veen; Manager QuoteOffice
Jan Rebelstraat 4; 1069 CB Amsterdam
T: 0204107664; M: 0624655893 E-mail: tveen@quotemedia.nl