Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 17-09-2002 Persberichten district de Leijgraaf

MAN AANGEHOUDEN VOOR WINKELDIEFSTAL, Uden

Maandagmiddag is een 18-jarige man uit Heijthuisen aangehouden. De man werd in een winkel aan het Mondriaanplein in Uden betrapt toen hij schoenen wegnam. De man is voor verder onderzoek ingesloten.

BRAND, Boekel

Dinsdagmiddag werd bij een bedrijf aan de Volder in Boekel grote brand gemeld. De brand-weerkorpsen van Boekel, Uden, Veghel en Erp bestreden het vuur. De brand is vermoedelijk in een spuitcabine ontstaan. Door het snelle optreden van het personeel van het bedrijf en de brandweer kon de schade worden beperkt. Een brandweerman die tijdens de bluswerkzaam-heden onwel (geen verband met de brand) werd is overgebracht naar een ziekenhuis.

AUTO GESTOLEN

Maandag is vanaf de N.C.B.-laan in Veghel een blauwe Suzuki Vitara gestolen. Het kenteken van de auto is JF-JR-62. Tussen zondagavond en maandagmiddag is vanaf de Cellostraat in Uden een rode Renault Clio gestolen. Het kenteken van de auto is DP-RX-54.

VERKEERSCONTROLE, Veghel

Maandagavond is een verkeerscontrole gehouden in Veghel. Er werden 5 bromfietsers be-keurd omdat ze geen helm droegen. Verder werd nog een automobilist bekeurd omdat hij niet hands free zat te bellen.