Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 17-09-2002 Persberichten district Aa & Dommel

VERKEERSCONTROLE, Schijndel

Maandagmiddag is een verkeerscontrole gehouden op de Rooiseweg, Schootsestraat en Bo-schweg in Schijndel. Totaal 23 bekeuringen werden uitgedeeld. 21 Personen bleken de auto-gordel niet om te hebben en twee personen waren niet hands free aan het bellen.

SNELHEIDSCONTROLE, Helvoirt

Maandagavond zijn bij een snelheidscontrole op de Rijksweg N65 onder Helvoirt 41 be-stuurders bekeurd omdat ze te hard reden. Op deze weg waar 80 km/u gereden mag worden was de hoogst gemeten snelheid 127 km/u.

MAN AANGEHOUDEN VOOR MISHANDELING, Cromvoirt

Maandagavond heeft een 57-jarige man uit Cromvoirt aangifte gedaan van mishandeling. De man was maandagavond in een horecagelegenheid in Cromvoirt. In die gelegenheid werd hij door een 33-jarige man uit Udenhout in het gezicht geslagen. De man uit Udenhout kon korte tijd later worden aangehouden. Nog onbekend is waarom de man het slachtoffer heeft geslagen.

MAN GEWOND BIJ ONGEVAL, Berlicum

In de nacht van maandag op dinsdag is een 23-jarige man uit Berlicum gewond geraakt bij een ongeval. De man reed, rond 03.50 uur, met zijn auto over de Hasseltsedijk in Berlicum. Door een overstekend beest schrok de man en kwam in de berm terecht, waar hij in aanrij-ding kwam met een verkeersbord. De man is met schouderletsel overgebracht naar een zie-kenhuis in `s-Hertogenbosch.

JONGEN GEWOND BIJ ONGEVAL, Sint Oedenrode

Dinsdagmorgen is een 19-jarige jongen uit Sint Oedenrode gewond geraakt bij een ongeval. De jongen reed, rond 06.30 uur, met zijn auto over de Schijndelseweg in Sint Oedenrode komende uit de richting Schijndel. Bij de rotonde aan de Kortestraat raakte de auto van de weg en kwam tegen een boom tot stilstand. Het slachtoffer werd door de brandweer uit het wrak bevrijd. De jongen is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis in Veg-hel.