Korps: Brabant-Noord, plaats: `s-Hertogenbosch 17-09-2002 Persberichten district Den Bosch

JONGEN AANGEHOUDEN VOOR AUTO-INBRAAK, `s-Hertogenbosch

Maandagmiddag is een 17-jarige jongen uit `s-Hertogenbosch aangehouden. Door getuigen werd gezien dat de jongen inbrak in een auto die aan de Lokerenpassage geparkeerd stond. Korte tij later kon de jongen worden aangehouden. Hij is voor verder onderzoek ingeslo-ten.

TE VEEL GEDRONKEN, Rosmalen

In de nacht van maandag op dinsdag is een 59-jarige man uit rosmalen bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel had gedronken. De man kreeg een rijverbod van 8 uur. De con-trole vond plaats op de Wilhelminastraat in Rosmalen.

MAN AANGEHOUDEN VOOR AUTO-INBRAAK, `s-Hertogenbosch

In de nacht van maandag op dinsdag is een 21-jarige man uit `s-Hertogenbosch aangehouden. De man werd door omwonenden betrapt toen hij inbrak in een auto die aan de Alphons Die-penbrockstraat in `s-Hertogenbosch geparkeerd stond. De man wist te voet te ontkomen. Op aanwijzing van getuigen kon de man korte tijd later op de Berewouthof worden aangehou-den. Hij is voor verder onderzoek ingesloten.

INBRAAK BEDRIJF, `s-Hertogenbosch

Afgelopen nacht is ingebroken in een bedrijf aan de Vughterstraat in `s-Hertogenbosch. Een ruit van het bedrijf werd opengebroken, waardoor men binnen kon komen. Uit het bedrijf werd een kluisje, met nog onbekende inhoud, gestolen.

GELD AANGETROFFEN, `s-Hertogenbosch

Door de politie in `s-Hertogenbosch zijn bij een verdachte, die enige tijd geleden aangehou-den werd bij een inbraak woning, een aantal bankbiljetten en muntstukken in beslag geno-men. Het betreft voornamelijk Nederlandse bankbiljetten afkomstig uit de vorige eeuw. En-kele bankbiljetten zijn zelfs nog van voor de tweede wereldoorlog. Het vermoeden bestaat dat de bankbiljetten eveneens afkomstig zijn van diefstal en vermoedelijk deel uit maken van een verzameling. De vermoedelijke diefstal van de bankbiljetten en de munten zal vermoe-delijk tussen half 1998 en half 1999 zijn gepleegd. De politie is op zoek naar de eigenaar van de bankbiljetten en munten. De eigenaar kan contact op nemen met de politie telefoon-nummer 0900-8844.

BROMFIETSER GEWOND BIJ ONGEVAL, `s-Hertogenbosch

Dinsdagmorgen is een 16-jarige bromfietser uit Engelen gewond geraakt bij een ongeval. Op de Rietveldenweg werd de jongen aangereden door een vrachtauto met aanhangwagen, be-stuurd door een 44-jarige man uit Dieren. De bromfietser is ernstig gewond overgebracht naar een ziekenhuis in `s-Hertogenbosch.