Gemeente Wijk bij Duurstede

/ Home / College...

Nieuws

College wil meer weten van de Wijkse vrijwilligersorganisaties! (Geplaatst in week 38-2002)

Burgemeester en wethouders willen graag meer inzicht krijgen in de activiteiten van de Wijkse verenigingen, organisaties en instellingen. Hoewel collegeleden regelmatig uitnodigingen ontvangen voor bijzondere activiteiten en jubilea, bestaat er behoefte om meer te horen!

Een groot aantal organisaties heeft daarom een brief gekregen met het verzoek het college te informeren over het activiteitenprogramma voor het komend seizoen. Indien mogelijk kan daarbij aangeven worden wat een geschikte activiteit is die inzicht biedt in het reilen en zeilen van uw organisatie. Uiteraard hoort de gemeente het ook graag indien er bijzondere activiteiten zijn, op korte termijn of later dit jaar. Heeft u verder nog leuke of nuttige informatie over uw organisatie, een jaarverslag bijvoorbeeld? Ook daarvoor bestaat interesse!

De brief is verzonden aan vrijwel alle Wijkse organisaties. Aan verenigingen en clubs met wie al veelvuldig contacten bestaan, is de brief echter niet gestuurd.
Wilt u deze toch ontvangen, of heeft u behoefte aan meer informatie, dan kunt u op maandag, dinsdag of donderdag contact opnemen met Cathy Venselaar van het cluster Welzijn, tel. 595 674.